Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Minecraft Xbox360 a detronat Black Ops pe XBLA

4J Studios este un developer care de obicei se ocupa de portarea jocurilor pe console (desi au si cateva titluri originale, precum Star Trek: Encounters sau Wuggle). In ultimul timp ei au devenit faimosi cand ultimul lor joc, Minecraft a inceput sa domine Xbox Live Arcade-ul.

 

Minecraft a reusit sa erodeze succesul unuia dintre cei mai mari giganti de pe piata, Call of Duty: Black Ops conform ultimelor grafice, care aratau ca Minecraft are mai multi utilizatori individuali decat Call of Duty: Black Ops.

 

Asa ca intrebarea este, Minecraft poate sa doboare monopolul Activison-ului si sa darame succesul avut de Modern Warfare 3? Aflat pe locul 2, Minecraft:Xbox 360 Edition a inregistrat un numar mai ridicat de utilizatori decat alte shootere precum Battlefield 3, Halo: Reach sau Modern Warfare 2.

 

Jocul a vandut mai bine de 400.000 de copii in primele 24 de ore, si se apropia de 1 milion de unitati in prima saptamana, devenind celmai vandut joc de pe Xbox Live Arcade vreodata.

 

minecraftxbox360 616

Cele mai citite

Error: No articles to display