Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google Play Store introduce abonamente pentru aplicatii

Google adauga abonamente pentru aplicatii pentru utilizatorii de Android. Producatorii de  aplicatii vor putea sa atraga utilizatorii cu abonamente lunare sau anuale, ceea ce ar putea duce la continut mai expansiv la Play Store.

Google a deschis usile pentru utilizatorii Play Store pentru a putea cumpara abonamente lunare sau anuale pentru aplicatii.

Utilizatorii care isi doresc sa aiba acces la un joc video sau o revista un an intreg se vor indrepta catre magazinul Google Play si vor putea sa faca plati utilizand detaliile asociate cu contul lor Google.

Google Play 624

Noua functionalitate ar putea sa deschida usile unei game noi de reviste si ziare care sa-si livreze continutul prin intermediul Google Play Store, stiind ca ar putea primi un an intreg de plata in avans sau ar putea prinde utilizatorii in capcana auto-reinnoirilor din fiecare luna.

Gigantul cautarilor si al dispozitivelor mobile a introdus plata pentru aplicatii acum aproximativ un an, dar aceasta noua modificare va permite programatorilor sa maximizeze profitul de la clienti.

Cele mai citite

Error: No articles to display