HP lanseaza noi solutii puternice de business, dar eficiente energetic

HP anunta lansarea unor solutii puternice de business ce ofera eficienta energetica, securitatea si performanta necesare pentru a satisface nevoile clientilor dintr-o gama larga de industrii diferite.

Printre produsele anuntate se numara:

• Performantul HP t410 All-in-One (AiO) Smart Zero Client, un echipament nou ce include tehnologia inovatoare de alimentare Power over Ethernet (PoE) bazata pe un singur cablu, oferind in acelasi timp o performanta multimedia extraordinara si o experienta de utilizare similara PC-urilor.

HP-t410-AiO-Smart-Zero-Client

• Sistemul de gestiune pentru retail HP RP7 all-in-one, o solutie eficienta si usor de personalizat, care combina un design elegant cu o configuratie de incredere pentru a raspunde nevoilor unui numar mare de locatii de retail si ospitalitate, de la magazine universale sau magazine specializate de haine si electronice pana la hoteluri si restaurante.

Monitoarele Touchscreen HP L6015tm si L6017tm pentru retail cu ecrane multitouch sunt ideale pentru domeniile retail si HoReCa datorita interfetelor de utilizare familiare si intuitive. In acelasi timp, monitorul HP L6010 pentru retail este ideal pentru implementari in zone cu spatiu limitat si poate fi integrat usor in sisteme de retail deja existente pentru a fi utilizat ca un display elegant pentru clienti.

• Noile statii grafice performante HP Z220 si HP EliteBook Mobile, ce integreaza caracteristici puternice si de incredere pentru profesionistii din domenii precum editare video, proiectare mecanica asistata de calculator (MCAD), arhitectura, inginerie, constructii, educatie, sanatate si administratie publica.

HP-Z220

Consum redus de energie si performanta sporita

Destinat pentru a fi folosit in industrii precum educatie, sanatate si retail, HP t410 AiO poate fi alimentat prin PoE cu pana la 13 wati, fiind astfel mai eficient din punct de vedere energetic pentru companii. Cu un ecran de 47 cm (18,5") si o solutie Smart Zero Client reunite intr-o singura unitate, HP t410 AiO reprezinta solutia ideala pentru implementari in medii cu spatiu limitat si unde consumul de energie poate fi o problema, medii precum scoli sau call-centere. Echipamentul nu necesita o sursa externa de energie deoarece poate fi alimentat prin conexiunea la Ethernet. Astfel, utilizatorii au la dispozitie o sursa de energie fiabila si curata, care necesita mai putine cabluri si un timp mic de instalare.

HP t410 AiO poate sustine diferite protocoale de operare si poate fi reprogramat foarte usor oricand este necesar. Tehnologia auto-sensing conecteaza automat echipamentul la retea si cauta mediile de desktop virtualizate existente ale utilizatorului, fie ca este vorba despre Citrix, Microsoft sau VMware. Aceasta caracteristica le permite companiilor cu infrastructuri mixte sa foloseasca HP t410 AiO indiferent de solutiile deja existente.

Cu ajutorul unui design inovator de circuit integrat pe un singur chip (system-on-chip), HP t410 AiO poate sustine o experienta multimedia bogata. HP t410 AiO dispune, de asemenea, de procesoare ARM® performante si eficiente din punct de vedere energetic si integreaza solutia Digital Signage Processor, solutie care ii ofera capacitatea de a reda clipuri video full-screen HD si continut grafic sau media complex, avand in acelasi timp performanta optima

Caracteristici flexibile pentru diverse medii de retail

Sistemul de gestiune cu touchscreen HP RP7 este un echipament puternic si comod care le ofera comerciantilor, de la magazine universale mari la hoteluri sau restaurante de lux, un echipament all-in-one elegant si compact. Ideal pentru implementari in zona de retail si HoReCa, acolo unde este nevoie de un sistem de gestiune care sa ajute utilizatorii sa se diferentieze de concurenta, HP RP7 are un design stilat si rafinat, suficient de flexibil pentru a fi folosit ca panou interactiv sau ca solutie pentru chioscuri, dar si cu rezistenta necesara pentru a fi utilizat in cele mai dificile conditii de mediu. Usor de configurat pentru orice mediu de retail, acest sistem de gestiune all-in-one este disponibil cu sau fara cadru si poate fi integrat intr-un stand cu sistem Point of Sale (PoS) pentru un ansamblu elegant si unitar. HP RP7 este disponibil, de asemenea, cu suporturile versatile VESA si in configuratii care permit fixarea sa pe mese sau pereti, putand astfel fi pozitionat oriunde este nevoie de el.

HP RP7 integreaza un ecran tactil de 38,1cm (15") sau de 43,2cm (17"), rezistent la apa si praf. Comerciantii pot opta si pentru webcam-uri, cititoare de benzi magnetice si amprente, precum si pentru afisaje pentru clienti pe doua randuri sau cu diagonala de 25,4 cm (10") care sa ii ajute sa isi imbunatateasca activitatile promotionale.

Noile monitoare tactile HP L6015tm and L6017tm pentru retail de 38,1cm (15") si respectiv 43,2cm (17") fac posibila utilizarea lor prin simple atingeri ale ecranului, oferind astfel mai multa flexibilitate de navigare si interactivitate prin tehnologia touchscreen de tip capacitiv. Monitoarele sunt usor de folosit si durabile, cu un design elegant si modern. Monitoarele non-touch HP L6010 pentru retail de 25,4cm (10") sunt facute pentru a impresiona utilizatorii si sunt perfecte pentru afisarea mesajelor publicitare si a promotiilor. Ideale pentru a fi folosite ca afisaje pentru partenerii de retail in zone unde exista putin spatiu, monitoarele pot fi integrate cu usurinta si intr-un sistem de gestiune obisnuit, ca afisaje pentru clienti.

Performanta si putere pentru profesionisti

Statiile grafice HP Z220 le ofera utilizatorilor noi tehnologii care imbunatatesc performanta intregului sistem, precum si eficienta energetica a acestuia. Echipamentele raman un standard pentru statiile grafice entry-level si le ofera profesionistilor din domenii precum editare video, proiectare mecanica asistata de calculator (MCAD), arhitectura, inginerie, constructii, educatie, sanatate si administratie publica, dar si orice alt domeniu in care calculatoarele obisnuite nu fac fata, solutii care fac diferenta. HP Z220 este disponibila fie in format de mini-turn convertibil (CMT), fie intr-o unitate foarte compacta pentru medii cu spatiu limitat (SFF) .

Statia grafica mobila cea mai puternica din portofoliul HP este modelul HP EliteBook 8770w. Cu un ecran de 43,9cm (17,3"), dispune de cea mai performanta placa grafica profesionala si o incredibila putere de procesare, putand fi usor de configurat. Echipamentul portabil HP EliteBook 8570w dispune la randul sau de o placa grafica profesionala de calitate, putere mare de procesare si un ecran de 39,6cm (15,6"). In acelasi timp, HP EliteBook 8470w, cea mai portabila statie grafica HP, le ofera utilizatorilor o placa grafica de mare putere si caracteristici solide de procesare alaturi de un design industrial si un ecran HD de 35,6cm (14"). Statiile grafice mobile HP EliteBook sunt ideale atat pentru brokeri financiari, ingineri, designeri si arhitecti, cat si pentru profesionistii din industrii creative care fac editare video, post productie, animatie 3D sau productie audio si care au nevoie de o solutie mobila si performanta.

Toate statiile grafice HP sunt certificate pentru a rula software de la vendori independenti, software potrivit pentru o gama larga de industrii.

HP t410 All-in-One Smart Zero Client, HP RP7, HP L6015tm, monitoarele pentru retail L6017tm si L6010, statiile grafice HP Z220 si gama HP EliteBook w-series vor fi disponibile incepand din vara acestui an.

Cele mai citite