Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

ESET Endpoint Antivirus si ESET Endpoint Security cu functie Web Control

ESET anunta lansarea unei noi linii de produse destinate clientilor sai business – ESET Endpoint Security si ESET Endpoint Antivirus. Prin aceasta noua linie de produse, ESET reafirma atentia pe care o acorda segmentului business. Atat ESET Endpoint Antivirus, cat si ESET Endpoint Security, vin insotite standard de ESET Remote Administrator. Versiunea mai bogata in functionalitati ESET Endpoint Security ofera in plus Control Web, Firewall bi-directional si client antispam.

Amprenta mica asupra resurselor hardware ale sistemului, alaturi de managementul de la distanta avansat al clientilor, fac ca aceste produse sa fie solutii ideale pentru securizarea companiilor, indiferent de dimensiune, datorita accentului pus pe nevoile specifice ale clientilor business. Utilizand nivele multiple de detectie a malware-ului, printre care se numara motorul de scanare ThreatSense si ESET Live Grid – serviciul cloud de stabilire a reputatiei fisierelor, noua generatie de solutii ESET Endpoint Security ofera protectie proactiva lidera in industrie impotriva amenintarilor emergente.

''Software-ul ESET este folosit in acest moment, la nivel mondial, de peste 100 de milioane de utilizatori si sunt mandru sa anunt ca la finalul unui proces riguros de dezvoltare putem sa oferim acesta linie avansata de produse destinata pietei clientilor business. Suntem incantati sa sarbatorim cea de-a 25-a aniversare a NOD32, prin lansarea ESET Endpoint Solutions,'' spune Richard Marko, CEO la ESET.

Noua generatie a solutiilor ESET Endpoint continua lunga traditie a produselor business de inalta calitate aducand mai mult de zece noi caracteristici si beneficii. De pilda: noua functie de Control Web (care limiteaza accesul la site-uri web in functie de categorie), controlul dispozitivelor portabile de stocare si transport al datelor precum si imbunatatirile aduse modulului ESET Remote Administrator sub forma functiilor de Management Bazat pe Roluri, posibilitatea de roll-back al actualizarilor, consola web in timp real, executia aleatoare a task-urilor, multiple formate de log, suport RSA Envision si suport Microsoft NAP.

Solutiile ESET Endpoint sunt construite pe tehnologia multiplu-premiata ESET NOD32 pentru a oferi protectie special adaptata pentru segmentul business si enterprise. ''Prin noile solutii ESET Endpoint putem oferi clientilor nostri business o modalitate si mai sigura de acces la internet. Noi tehnologii au fost adaugate pentru a preveni riscul atacurilor si al conectarii la sisteme potential nesigure sau neautorizate, precum si pentru a preveni expunerea datelor confidentiale. In combinatie cu sistemul puternic de stabilire a reputatiei fisierelor de care dispune ESET, solutiile ESET Endpoint Security sunt gata sa protejeze in fata urmatoarei generatii de atacuri,'' spune Righard Zwienenberg - ESET Senior Research Fellow.

Alaturi de solutiile pentru endpoint, ESET lanseaza si ultimele versiuni ale altor produse de securitate business: ESET File Security pentru Microsoft Windows Server, ESET File Security pentru Microsoft Windows Server Core si ESET Mail Security pentru IBM Lotus Domino.

ESET-logo

Caracteristicile principale ale ESET Endpoint Antivirus si ESET Endpoint Security (include ESET Remote Administrator)

ESET Endpoint Security ofera:

Control Web – Aceasta caracteristica limiteaza accesul la site-uri web in functie de categorie, oferind administratorului posibilitatea de a defini reguli pentru grupuri de utilizatori, reglementeaza si monitorizeaza paginile web accesate pe baza unor categorii multiple de site-uri (jocuri, retele sociale, magazine online etc.). Site-urile sunt automat clasificate in categorii prin intermediul serviciului cloud. Administratorul poate opta pentru blocarea acelor site-uri care genereaza volume mari de trafic, conservand astfel latimea de banda si impunand astfel conformitatea cu politicile de acces web ale companiei.

Antispam la nivel de client – Filtreaza eficient continutul spam direct la nivelul endpoint-ului.

Firewall bi-directional – Previne accesul neautorizat in reteaua companiei si asigura protectia anti-hacker necesara pentru a preveni expunerea datelor.

Ambele solutii ofera:

Controlul dispozitivelor de transfer al datelor – Blocheaza mediile si dispozitivele portabile neautorizate la nivel de sistem si permite stabilirea unor reguli/parametri pentru fiecare tip distinct de astfel de mediu sau dispozitiv, atat la nivel de utilizator cat si la nivel de grup.

Antivirus / Antispyware – Elimina toate tipurile de amenintari, inclusiv virusii, rootkit-urile, viermii si spyware-ul si ofera un nou tip optional de scanare cloud-powered: ce permite introducerea fisierelor sigure in liste albe pe baza reputatiei verificate in cloud. La acest nivel sunt trimise catre cloud numai informatii despre fisiere executabile si arhive.

ESET Remote Administrator – Permite gestionarea tuturor solutiilor de securitate ESET prin intermediul unei console de administrare centralizata care vine echipata cu un nou sistem de management bazat pe roluri, oferind astfel posibilitatea de a aloca diferite privilegii diferitilor utilizatori ai ESET Remote Administrator. In plus, solutia permite efectuarea de analize de audit ai utilizatorilor consolei si ajuta la impunerea de parole complexe via ESET Remote Administrator.

Cele mai citite

Error: No articles to display