Noutati AVerMedia la Computex 2012

AVerMedia va demonstra inca o data caracterul inovator al produselor sale si superioritatea in dezvoltarea de noi solutii, cu ocazia COMPUTEX TAIPEI 2012. In anul acesta, AVerMedia si-a propus sa va surprinda cu cele mai puternice solutii de captura pentru jocuri, divertisment si clienti business. Seria de solutii de captura pentru jocuri, cea mai noua gama de produse AVerMedia, contine modele care satisfac toate cerintele referitoare la captura HD a jocurilor de pe PC, console si iPad. Ergonomia si performantele ridicate pe care le vom demonstra vor optimiza experienta gamerilor prin captura de gameplay si streaming. Cele mai noi solutii PVR pentru programe TV vor fi si ele expuse, demonstrand pozitia AVerMedia de lider in divertismentul TV. Pe langa produsele Consumer, AVerMedia va prezenta si dispozitive de streaming TV/Video in timp real dezvoltate pentru IPTV, potrivite pentru clientii business. AVerMedia va utiliza standul L1309a, nivelul al patrulea, Nangang Exhibition Hall, de pe 5 pana pe 9 iunie, unde va invita sa „Capturati si sa Transmiteti' noile solutii revolutionare.

Seria de Captura pentru Jocuri

Solutiile de captura pentru jocuri, dezvoltate pentru a satisface setea gamerilor de inregistrari si partajari de gameplay, reprezinta punctul forte al expozitiei. Intotdeauna cu un pas inaintea pietei, AVerMedia a lansat Live Gamer HD, un produs revolutionar dezvoltat pentru capturarea si streaming-ul gameplay-ului de pe PC in timp real, la o rezolutie de pana la 1080p. Multumita functiei de compresie hardware H.264, poate inregistra actiunile de pe ecranul aceluiasi PC, fara a solicita procesorul si fara a afecta performantele jocurilor. Mai mult, porturile HDMI/DVI asigura un gameplay optim, in timp ce inregistrarea este realizata in fundal.

AVerMedia-Live-Gamer-HD

Pe langa produsele destinate pasionatilor de jocuri pe PC, vom prezenta si Game Capture HD, prima solutie de captura HD de tip stand alone cu telecomanda din lume. Acest produs reputat le permite utilizatorilor sa realizeze inregistrari de gameplay de pe toate consolele importante, fara a avea nevoie de un PC.

AVerMedia-Game-Capture-HD

AVerMedia ofera si o solutie de captura multifunctionala, Game Broadcaster HD, dezvoltata pentru captura si streaming Full HD de gameplay de pe PC, console si iPad.

 

Avermedia-Game-Broadcaster-HD

 

PVR

Vor fi expuse doua solutii de inregistrare video si TV de sine statatoare, AVerTV Box PVR si HD EzRecorder Plus. Multumita functiei de inregistrare programabila, AVerTV Box PVR poate inregistra programe TV analogice pe harddisk-uri externe pe interfata USB; mai mult, functia TimeShift le permite utilizatorilor sa puna pauza imaginii sau sa deruleze inainte si inapoi emisiunile TV transmise in direct, evitand astfel pierderea unor momente importante. De asemenea, poate fi folosit pentru a inregistra continut video provenit de la surse externe, multumita intrarii Composite.

AVerMedia-AVerTV-Box-PVR

HD EzRecorder Plus a fost dezvoltat pentru inregistrarea de continut video HD 1080i provenit de la set-top box-uri TV si camere video, fara a utiliza un PC. Multumita functiei de inregistrare programabila ciclica si tehnologiei IR blaster, el ofera o captura video HD prompta si robusta pentru programele TV preferate, ducand astfel divertismentul din sufragerie la un alt nivel.

 

Solutii de Streaming TV & Video

Bazandu-se pe experienta AVerMedia in captura video, seria de produse AVerCaster reprezinta solutii de streaming inovatoare pentru continut TV si video, avand ca scop ajutarea companiilor ce doresc reducerea costurilor totale implicate de broadcast. Prin multicast via retele IP, AVerCaster Combo poate distribui simultan continut TV digital High Definition, continut TV analogic si semnal video provenit de la diverse surse catre un numar ridicat de utilizatori din acelasi intranet. In plus, compatibilitatea ridicata cu un numar mare de dispozitive client, interfata web intuitiva si instalarea usoara garanteaza o implementare rapida clientilor, indiferent de modelul de business practicat. Este o solutie ideala pentru transmiterea evenimentelor live in scoli si corporatii, pentru transmiterea de continut publicitar si divertisment TV in locuri publice.

AVerMedia-AVerCaster

Cele mai citite