Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

League of Legends lansat in limba romana

Riot Games, compania de jocuri care a creat League of Legends, a anuntat astazi lansarea cunoscutului joc online in Romania, cu servicii si asistenta complet localizate. Pentru a sarbatori lansarea jocului localizat, finala primului turneu din Romania a jocului League of Legends va avea loc in Bucuresti, la magazinul Flanco din Unirea Shopping Center, in data de 2 iunie 2012.

Pentru a sustine mai bine jucatorii de League of Legends din tara, versiunea in limba romana a jocului este localizata in intregime, cu dublaj si subtitrari in limba romana, precum si cu asistenta dedicata pentru jucatori si community coordinator dedicat. Un nou site al comunitatii romane poate fi gasit la: http://eune.leagueoflegends.com/ro.

Oricand incercam sa aducem League of Legends intr-o noua comunitate, este important sa furnizam aceeasi calitate a serviciilor la care se asteapta jucatorii nostri din toata lumea", a afirmat Brandon Beck, unul dintre fondatorii si directorul general al Riot Games. „Asta inseamna ca trebuie sa parcurgem intregul proces: sa oferim asistența pentru jucatori in limba romana, sa angajam personal care sa inteleaga cu adevarat nevoile jucatorilor romani si sa demaram scena romana de eSports cu un turneu de lansare".

League of Legends este o arena de lupta online, multiplayer, unde echipele de jucatori concureaza pentru dominatie, selectand un personaj din cei peste 90 de campioni cu puteri unice. De la lansarea sa in America de Nord si Europa in octombrie 2009, peste 30 de milioane de jucatori au descarcat jocul, pentru a intra in sesiuni de lupta multiplayer impotriva echipelor rivale si, in acest moment, peste patru milioane de jucatori se bucura in fiecare zi de League of Legends.

Jucatorii se pot inregistra si pot descarca gratuit jocul de pe site-ul https://signup.leagueoflegends.com/ro/signup/index,pentru a putea incepe sa joace imediat.

In plus, Riot a creat skin-ul Dacian Warrior Pantheon pentru jucatorii romani:

League of Leagends Pantheon Splash Romanian Skin

Cele mai citite

Error: No articles to display