Semnal si energie prin USB: monitorul AOC e2251Fwu

Cu e2251Fwu, disponibil acum in magazinele din Europa, specialistii in afisaje de la AOC prezinta un concept de produs neobisnuit: Monitorul Full HD este alimentat si primeste semnal printr-un singur cablu USB, cu un consum de energie minim de numai 8 watt. Acest model foarte usor si portabil de 54,7 cm (21,5″) este perfect pentru utilizatorii care doresc sa extinda suprafata de vizualizare a afisajului, netbook-ului, MacBook-ului, laptopului sau tabletei PC.

Ceea ce face ca e2251Fwu sa fie deosebit este faptul ca primeste nu doar date, ci si electricitatea necesara printr-un singur cablu USB 2.0. Datorita caracteristicii USB fara adaptor, monitorul ofera numeroase optiuni de conectare. Indiferent daca este un laptop, MacBook, notebook, netbook sau tableta PC, conectarea se face cu usurinta, fara obisnuita incalceala de cabluri.

AOC E2251Fwu

Modelul 16:9 foarte subtire cu retroiluminare prin LED-uri ofera o rezolutie de 1.920 x 1.080 de pixeli. Cu un timp de raspuns de 5 ms si un contrast tipic de 800:1, e2251Fwu este potrivit nu doar pentru orice fel de aplicatie de afaceri, ci asigura si o redare desavarsita a imaginilor pentru jocuri si filme. Retroiluminarea prin LED-uri cu consum redus de energie vine in sprijinul conectivitatii inovatoare prin USB: in timpul utilizarii standard, afisajul consuma numai 8 wati. O alta caracteristica inteligenta este piciorul detasabil: cand este scos, monitorul se transforma in cateva secunde intr-o rama fotografica digitala supradimensionata si eleganta sau intr-o zona de prezentare. Fara picior, suprafata de afisare a modelului e2251Fwu este aproximativ la acelasi nivel cu afisajul unui laptop sau al unui notebook, ceea ce permite o pozitie de lucru ergonomica si confortabila.

AOC E2251Fwu spate

Eficienta resurselor si economia de energie au o importanta ridicata la AOC. Datorita tehnologiei cu retroiluminare prin LED-uri care economiseste energie, acest model respecta numeroase standarde de mediu, cum ar fi ENERGY STAR 5.0 si EPEAT Silver. La fel ca toate celelalte monitoare AOC, acest model este fabricat fara a se folosi mercur.

Modelul e2251Fwu este compatibil cu sisteme PC si Mac si este disponibil imediat la un pret cu amanuntul recomandat de 799 RON.

AOC E2251Fwu dreapta

Cele mai citite