Iti dau reducere 1% la PC Garage

GIGABYTE anunta azi lista de produse pentru Computex 2012

GIGABYTE anunta azi lista de produse pentru Computex 2012, ce va include o gama larga de elemente estetice si structurale, pentru placi de baza, noi si interesante, cat si o privire exclusiva la o noua tehnologie GIGABYTE, atat de secreta, incat nu va putem spune despre ea pana nu incepe show-ul.

Computex 2012 va ofera un preview al viitoarelor placi de baza din seria GIGABYTE 7, ce vor beneficia de tehnologia Thunderbolt. Prin suportul de conectivitate simultana pentru echipamente multiple, folosind un flux de date bi-directional de 10Gbps, placile de baza GIGABYTE Thunderbolt vor permite ca PC-urile desktop sa evolueze catre noi nivele de conectivitate flexibila si de mare performanta.

GIGABYTE va face demonstratii cu cele mai noi placi de baza din seria 7, cu suport pentru cea mai noua generatie – a 3-a – de procesoare Intel® Core, avand caracteristici unice cum ar fi GIGABYTE All Digital Power si GIGABYTE UEFI DualBIOS cu interfata grafica revolutionara GIGABYTE 3D BIOS. Seria de placi de baza GIGABYTE 7 include cele mai noi modele ale seriei de placi de baza pentru gaming extrem G1.Killer: G1.Sniper 3 si G1.Sniper M3 in format compact Micro-ATX.

Noile placi de baza pe platforma X79S vor fi de asemenea prezentate la Computex 2012. Bazate pe chipset-ul Intel® C606 si oferind suport pentru procesoarele Intel® Xeon, folosind memorii ECC si hard disk-uri Serial Attached SCSI, placile de baza GIGABYTE X79S reprezinta platforma ideala pentru workstation-uri, ce necesita stocare de clasa enterprise, fiabilitate si putere de lucru.

Placile de baza dotate cu cele mai noi carduri de expansiune PCIe GIGABYTE Dual Band Wi-Fi si Bluetooth 4.0 vor fi de asemenea prezentate, demonstrand cum GIGABYTE extinde rolul PC-ului desktop pentru a deveni nodul central al unui mediu sigur de tip home cloud.

Platforma mult asteptata AMD Virgo va debuta la Computex 2012, cu demonstratii ale placilor de baza GIGABYTE motorizate de viitorul chipset A85X si folosind APU-urile AMD A10 (codename Trinity) ce utilizeaza noul socket FM2.

Pentru a vedea in actiune noile placi de baza GIGABYTE din acest an, vizitati GIGABYTE la Computex 2012 Hall 1, Booth D0002.

 

gigabyte-logo

Cele mai citite