Playstation 4 ar putea sa fie lansat la anul

Generatia actuala de console este din ce in ce mai invechita, iar PC-urile devin din ce in ce mai puternice. Dar nu e nici o problema, urmatoarele platforme au inceput sa se alinieze la start, cu Nintendo si faimosul Wii-U primii, chiar anul acesta, iar acum, Sony, care ar putea lansa Playstation 4 la anul.

Zvonuri despre Orbis (numele de cod pentru urmatoarea generatie de console) au inceput sa iasa la iveala. Intr-un articol trecut am discutat despre posibilitatea ca noua generatie de platforme sa nu suporte titluri la mana a doua, iar astazi am aflat ca cei de la Sony s-au gandit sa foloseasca un sistem prin care platforma sa favorizeze download-ul digital in defavoarea copiilor fizice. Bineinteles, acest lucru ar dezavantaja considerabil clientii care nu au internetul destul de stabil sau conexiunea nu este destul de rapida.

Bineinteles, pentru moment nu avem nici o informatie concreta, iar toate acestea sunt zvonuri din partea unor surse neconfirmate din cadrul firmei. Desigur, vom vedea ce viitorul are de oferit.

 

playstation logo 815

Cele mai citite

Error: No articles to display