Noua placa de baza ASRock Z77 Extreme9

ASRock a lansat varful de gama al companiei, o placa de baza cu chipset Z77, numita ''Z77 Extreme9''. Placa ASRock Z77 Extreme9 este o combinatie de materiale de calitate, performante uluitoare si o multime de functii, capabile sa ofere performante la nivel inalt oricaror gameri sau overclockeri dedicati. Dotata cu tehnologie proprietara XFast 555 (XFast RAM, XFast LAN si XFast USB) si suport pentru 4-Way SLI/CrossFireX prin bridge-ul PLX PEX 8747, aceasta placa de baza ofera configuratii speciale si elementele esentiale pentru asamblarea unei platforme imbatabile!

ASRock-Z77-Extreme9

''Scopul nostru este sa oferim mai multe caracteristici de placi de baza in comparatie cu alte produse standard! In afara de pachetul standard Z77, se pot obtine mai multe configuratii de la Z77 Extreme9, precum modul 2T2R Dual-Band WiFi si BT v4.0, Wi-SB BOX si 4-Way SLI/ Suport CrossFireX oferit de procesorul PLX PEX 8747'' A comentat James Lee, V.P. al ASRock Marketing si Sales. ''In afara de furnizarea de performante extreme utilizatorilor, ne intereseaza si intretinerea PC-urilor! ASRock Dehumidifier a fost creat pentru a preveni defectiunile asupra placilor de baza cauzate de conditiile de umiditate. Astfel, un PC echipat cu o placa de baza ASRock va avea o durata de viata mai mare''.

Digi Power, 8 + 4 Power Phase Design si Premium gold caps

Placa de baza de top Z77 Extreme9 combina materialele de lux si configuratiile de overclocking. Design-ul LED elegant a fost imbracat de sistemul de racire aerodinamic, pentru VRM si south bridge. Heatpipe-ul dintre radiatoare asigura disiparea eficienta a caldurii. Echipata cu tehnologie Digi Power, 8 + 4 Power Phase Design si Premium gold caps, placa transmite voltaj constant procesorului si ofera performante stabile. Din punct de vedere al memoriei, placa de baza Z77 Extreme9 trece de limita de overclocking si ajunge la o frecventa DDR3 de 3000 + (OC) MHz!

ASRock-Z77-Extreme9-placa

Ca toate placile de baza ASRock de inalta performanta, ASRock Z77 Extreme9 suporta tehnologia exclusiva OMG si unelte Internet Flash. OMG (Online Management Guard) va permite sa stabiliti oprirea Internet-ului sau sa restrictionati accesul online intre anumite intervale de timp. Internet Flash poate detecta automat cea mai recenta versiune de BIOS de pe serverele ASRock, efectuand upgrade-ul UEFI fara a intra in sistemul de operare. Placa mai ofera suport pentru LucidLogix Virtu MVP, iar utilizatorii se pot bucura de un boost de performanta de 70%, oferit de o functie de la MVP numita HyperFormance™.

Procesor PLX PEX 8747 pentru 4-Way SLI/CrossFireX

ASRock Z77 Extreme9 este o masinarie foarte puternica si cu functii overclocking puternice. Este dotata cu procesor PLX PEX 8747 capabil sa sustina doua placi VGA (2-Way SLI / CrossFireX) in modul PCIe Gen3 x16 / x16 sau patru carduri VGA (4-Way SLI / CrossFireX) in modul PCIe Gen3 x8 / x8 / x8 / x8.

2T2R Dual Band WiFi 802.11 a/b/g/n + BT v4.0

Din punct de vedere al dotarilor, ASRock Z77 Extreme9 dispune de un modul 2T2R Dual Band WiFi 802.11 a/b/g/n + BT v4.0, ce ofera suport pentru conectivitate WiFi Dual Band 2.4/5 GHz si Bluetooth, de ultima generatie. Placa ofera ca bonus un modul Wi-SB Box, care adauga in sistem doua porturi frontale USB 3.0, dar si doua antene, ce ofera semnal de calitate superioara pentru WiFi si Bluetooth. ASRock este de parere ca pachetul bogat si excelent al placii Z77 Extreme9 va incanta impatimitii!

Dehumidifier

Noua placa de baza Z77 Extreme9 ofera si functie Dehumidifier. Din moment ce umiditatea afecteaza cel mai mult durata de viata a pc-ului, ASRock Dehumidifier a fost conceput pentru a rezolva aceasta problema. Cand se activeaza Dehumidifier, computer-ul va porni automat pentru a usca sistemul, dupa ce intra in starea S4/S5. Un PC, care dispune de ASRock Dehumidifier, poate reduce nivelul de umiditate pana la 30%.

Prezentarea pentru procesorul desktop Z77 fiind in curs de desfasurare, noua placa de baza ASRock Z77 Extreme9 va fi cu siguranta cel mai elegant model disponibil la lansare. Chiar este o placa de baza completa, ce reprezinta varful de performanta si permite pasionatilor sa isi asambleze sistemul dorit.

 

ASRock-Z77-Extreme9-interfete

 

Cele mai citite