Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

CD Projekt au dezvaluit mai multe detalii despre noul lor RPG

  • Published in Stiri RPG

Ieri am discutat despre teaser-ul de la CD Projekt si viitorul lor RPG care aparent era plasat intr-un univers cyberpunk. Astazi... avem mai multe detalii.

In timpul conferintei de vara, CD Projekt au anuntat ca noul lor titlu este bazat pe un RPG pen and paper din 1989 numit „Cyberpunk 2020", creat de Mike Pondsmith. Jocul se afla in primele faze de development de catre o echipa de veterani din Warsaw, Polonia.

Discutand despre proiect, Marcin Iwinsky a mentionat ca jocul va fi construit in imaginea CD Projekt, adica o poveste matura, plina de actiune realista si brutala. Dar fata de Witcher, lumea este una cyber-punk, ceea ce implica o multime de nposibilitati, atat pentru storyline cat si pentru gameplay. Iwinsky a mentionat ca jocul se va baza pe un narativ non-liniar plin de viata si detalii, cu o multime de optiuni de customizare, si o gama variata de clase pentru fiecare stil de joc. In cele din urma, CEO-ul a mentionat ca jocul se lauda cu un arsenal complet cu arme, upgrade-uri, implanturi si alte jucarii intalnite intr-un univers cyberpunk.

In timpul aceleiasi conferinte, CD Projekt RED a mentionat ca Witcher 2: Assassins of Kings a vandut mai bine de 1.7 milioane de copii pe PC si Xbox360. Jocul asteapta sa fie lansat in Japonia pe 23 August si o varianta pentru Mac va fi lansata mai tarziu in toamna.

 

Cyberpunk Concept

Cele mai citite

Error: No articles to display