Servicii si produse noi Dell prin Network One Distribution

Network One Distribution (cunoscuta anterior ca Asesoft Distribution) mizeaza, in acest an, pe cresterea cu 10% a vanzarilor de laptopuri Dell, pe piata din Romania. Acest aspect este in linie cu evolutia pietei de laptopuri la nivel local, pe fondul cresterii cererii din partea clientilor din sectorul IMM, datorita situatiei favorabile create de finalizarea ciclului de utilizare a echipamentelor pe acest segment. Astfel, cererea venita din partea IMM-urilor va contribui anul acesta la un avans de 10% al vanzarilor de laptopuri in Romania.

In cei aproape patru ani de parteneriat NOD (Asesoft Distribution)-Dell, distribuitorul roman a vandut aproximativ 100.000 de laptopuri Dell, cele mai cerute game fiind Inspiron si XPS. Laptopurile au continuat sa alimenteze cresterea pe piata IT din Romania si in prima parte a acestui an. Astfel, in primele trei luni ale anului, vanzarile de portabile au avut o crestere de 24%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.

„NOD este un partener strategic pentru Dell in Europa Centrala si de Est, fapt care ne ofera oportunitatea de a oferi clientilor nostri o gama extensiva de laptopuri, adresate atat consumatorilor individuali, cat si companiilor, dar si o gama completa de servere si servicii post-vanzare. Ne consolidam parteneriatul cu NOD printr-un eveniment de lansare a unor noi game de laptopuri Dell in Romania, eveniment prin care ne adresam tuturor clientilor nostri comuni, a declarat David Spruyt, Dell Regional Director Distribution, CEE Region.

Evenimentul partenerilor Dell – NOD

Parteneriatul Network One Distribution (Asesoft Distribution)- Dell, incheiat in anul 2008, a fost celebrat printr-un eveniment de anvergura, la care au fost invitati peste 100 de parteneri comuni din Romania. Partenerii au avut ocazia sa afle de la reprezentatii Dell care sunt cele mai noi produse disponibile pe piata locala, care sunt planurile Dell la nivel local, dar si o perspectiva asupra evolutiei vanzarilor de ultrabook-uri. Cel mai norocos dintre participanti si-a adjudecat un laptop Dell XPS 13. Jurnalistii s-au intrecut intr-o competitie de FIFA 12 pe cele mai puternice sisteme Alienware, miza fiind un Dell Alienware X51.

Parteneriatul cu Dell a contribuit la cresterea cotei detinuta de NOD pe distributia de laptopuri. De asemenea, noile servere Dell vor contribui anul acesta la dublarea vanzarilor NOD pe acest segment. „In 2011, am detinut o cota de piata de 25% pe segmentul de laptopuri, cota pe care dorim sa o mentinem si in decursul acestui an. Totodata, mizam pe dublarea vanzarilor de servere datorita extinderii gamei de solutii profesionale Dell", a precizat Razvan Ziemba, Director General NOD.

Parteneriatul NOD-Dell a fost semnat in toamna anului 2008 si s-a dezvoltat treptat, acoperind, prin game de produse precum Inspiron, XPS, Vostro, Latitude, Optiplex, atat piata consumatorilor individuali, cat si piata IMM (Intreprinderi Mici si Mijlocii). Astfel, in 2011, gama "Consumer" a reprezentat aproape 70% din totalul vanzarilor de produse Dell in reteaua NOD, restul de 30% revenind produselor de business.

Servicii si produse noi Dell

Pentru a spori interesul consumatorilor fata de anumite modele de laptopuri, PC-uri si servere Dell, compania americana ofera garantia de tip „Dell Next Business Day", un serviciu care ofera, in cazul unei probleme care nu poate fi solutionata telefonic, o rezolvare rapida, prin deplasarea unui tehnician la client acasa sau la birou cel tarziu a doua zi lucratoare de la sesizarea acestuia. „Ne asteptam ca majoritatea clientilor nostri sa opteze pentru un astfel de serviciu la achizitie, tocmai datorita avantajului de a rezolva rapid orice problema a clientilor, oriunde s-ar afla acestia", spune Valentin Nicolaie, Dell Distribution Manager in Romania.

Din noua serie Inspiron, dedicata gamei "Consumer", Dell prezinta pe piata locala Inspiron 15R si 15R Special Edition (7520) de 15 inch si 17R Special Edition (7720) de 17 inch. De asemenea, Dell prezinta in Romania noile modele Vostro: 3350, 3450, 3550 si 3750. Modelul de varf, ultrabook-ul Dell XPS 13, este urmat de laptopurile din gama XPS: XPS 14 si XPS 15.

 

dell-logo

Cele mai citite