Noul Samsung Galaxy S III, disponibil pe piata din Romania

Noul Samsung Galaxy S III, disponibil pe piata din Romania in toate magazinele partenere Samsung, poate fi achizitionat cu o reducere de 100 de euro, in cadrul unei promotii desfasurate pe 1 si 2 iunie 2012.

Astfel, incepand cu vineri, 1 iunie, ora 19:00, primii 100 de vizitatori ai insulei Samsung din Baneasa Shopping City primesc un voucher de reducere in valoare de 100 de euro (la un curs de schimb de 4.5 RON/ EUR), care poate fi folosit pe 1 si 2 iunie la achizitionarea unui GALAXY S III in magazinele partenere din centrul comercial. Mai multe detalii se gasesc in regulamentul oficial al promotiei, pe pagina de Facebook Samsung Mobile Romania www.facebook.com/SamsungMobileRomania.

„Incepand din 1 iunie consumatorii din Romania au la dispozitie unul dintre cele mai asteptate smartphone-uri ale anului. In acelasi timp,oferim posibilitatea primilor cumparatori, care se vor inscrie in aceasta promotie, sa achizitioneze Galaxy S III cu 100 de euro mai putin", a declarat Sorin Manea, Telecom Division Manager in cadrul Samsung Electronics Romania.

Samsung-GALAXY-S-III

Interactiune sporita

GALAXY S III ii permite utilizatorului sa interactioneze cu interfata sa, fiind capabil sa detecteze privirea, vocea si miscarile celui care il foloseste. Prin intermediul functiei „Smart stay", unul dintre elementele de inovatie ale noului GALAXY S III, dispozitivul reactioneaza la privirea utilizatorului – de la citirea unor eBook-uri la navigare web - si ii detecteaza pozitia fetei cu ajutorul camerei frontale. In plus, mentine o luminozitate ridicata a ecranului, pentru o vizualizare optima a continutului.

Interfata pentru limbaj „S Voice" ii permite telefonului sa detecteze si sa raspunda la comenzile utilizatorilor. Puteti folosi S Voice pentru a reda cantecele favorite, pentru a verifica starea vremii, trimite mesaje text si apela un contact din agenda, organiza orarul sau lansa automat camera si realiza o cautare personalizata pe web.

De asemenea, GALAXY S III intelege miscarile utilizatorului, oferind astfel functionalitate maxima. Daca scrii un mesaj cuiva si te decizi pe parcurs ca vrei sa apelezi acea persoana, tot ce trebuie sa faci este sa ridici telefonul si sa il asezi la ureche, iar functia „Direct call" va forma numarul acesteia.

Design unic si performante fara compromisuri

Pe langa fuctionalitatea avansata, GALAXY S III are si un design atractiv, inspirat de natura. Mai mult, GALAXY S III ofera o experienta de vizualizare redefinita datorita display-ului HD Super AMOLED de 4,8 inci si formatului de vizualizare marit, de 16:9. Datorita camerei performante de 8MP, utilizatorii pot obtine fotografii clare ale obiectelor aflate in miscare, pot capta 20 de cadre continuu prin intermediul functiei „Burst Shot" sau pot selecta cea mai reusita fotografie dintr-o secventa de opt cadre prin intermediul functiei „Best photo". Mai mult, camera frontala de 1,9 MP permite inregistrare video HD, in timp ce iluminarea laterala superioara elimina riscul imaginilor neclare, chiar si in conditii de lumina slaba.

Sharing simplu si instant

Samsung GALAXY S III este mai mult decat un dispozitiv personal – acesta iti permite sa impartasesti si sa experimentezi beneficiile unui telefon inteligent, alaturi de familie si de prieteni. Datorita noii functii „S Beam", o imbunatatire a serviciului Android™ Beam™, utilizatorii pot trimite un clip video de 1GB in trei minte si un fisier audio de 10MB in doar doua secunde prin simpla atingere a altui GALAXY S III, chiar si fara conexiune Wi-Fi sau semnal de retea. Functia „Buddy photo share" permite, de asemenea, trimiterea rapida si simultana a fotografiilor catre toti prietenii care apar in ele, direct din camera sau din galeria foto.

Mai mult, „AllShare Play" poate fi utilizat pentru a partaja muzica, imagini, clipuri si documente, intre GALAXY S III si alte dispozitive care suporta aceasta functie, indiferent de distanta dintre ele. De asemenea, AllShare Play incorporeaza si functia „Group Cast", ce permite impartasirea continutul ecranului tau catre mai multi prieteni prin reteaua Wi-Fi.

 

{hwdvs-player}id=1133|width=560|height=340|tpl=playeronly{/hwdvs-player}

 

Cele mai citite