Acer Aspire 5745P

Seria Acer Aspire 5745P este o sursa de entertainment completa. Ea face legatura dintre mediul oferit de tehnologia touch si cele mai noi descoperiri in materie de performanta si grafica pentru a usura si creste eficienta si placerea cu care sunt efectuate sarcinile zilnice.

Aceste notebook-uri au fost proiectate sa ofere o experienta cinematica high-definition, data de ecranul Acer CineCrystal HD de 15,6 inchi care incorporeaza tehnologia LED. Caracteristicile ecranului creeaza senzatia de realism, saturatie intensa a culorilor, detaliere impresionanta si asigura consum redus de energie.  

Acer Aspire 5745P poate fi echipat cu Blu-ray Disc care reda atat un sunet de calitate superioara pe mai multe canale, cat si filme cu efecte vizuale exceptionale. Mai mult decat atat, notebook-ul detine si un port HDMI pentru a putea transfera continutul video pe un ecran de dimensiuni mai mari.

Unul din punctele forte ale noilor notebook-uri este reprezentat de procesoare. Laptopurile sunt echipate cu cea mai noua generatie de procesoare Intel Core i7, i5 and i3, dotari ce ofera posibilitatea de a efectua sarcini dificile fara efort. De la jocuri intense la crearea sau editarea de continut video, audio sau foto, pana la rularea de aplicatii foarte solicitante, aceste notebook-uri abordeaza multitasking-ul cu mare usurinta.

Capacitatea de stocare oferita de hard-disk-urile de dimensiuni mari si card reader-ul multi-in-1, care suporta majoritatea tipurilor de carduri, asigura transferul eficient de date. Cei pana la 16GB de memorie DDR3 asigura functionarea fara intreruperi a sistemului, sporind astfel eficienta utilizatorului.

Multumita celor mai avansate tehnologii cu sau fara fir, ne putem conecta cu usurinta la Internet. Notebook-ul este echipat cu un port 802.11a/b/g/n Wi-Fi CERTIFIED ce suporta tehnologia Acer SignalUp, cu o placa de retea Gigabit si, optional, Bluetooth 3.0. Pe langa acestea Acer a adaugat si camera web Crystal Eye cu rezolutia de 1280x1024.

Notebook-urile din seria Acer Aspire 5745P nu sunt doar performante, ci si ecologice. Ecranul LED are rolul de a imbunatati imaginea in conditii de lumina redusa, ceea ce se traduce in consum redus al energiei din exterior. Mai mult decat atat, este construit fara mercur. Tehnologia Acer PowerSmart impreuna cu tehnologia Energy Star 5.0 asigura eficienta notebook-ului, extinzand viata bateriilor.

Functiile touch-screen, posibilitatile cinematice spectaculoase si sunetul exceptional fac din Acer Aspire 5745P un notebook care iti incanta toate simturile.

Acer Aspire 5745P

Cele mai citite