Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Guvernul Coreean in inspectie la Blizzard

Comisia Federala pentru Comert, un fel de Protectia Consumatorilor la Coreeni a facut de curand o vizita la birourile Blizzard din Seul, ca urmare a plangerilor facute de cumparatorii jocului Diablo 3, la care Blizzard a refuzat rambursarea banilor.

CFT suspecteaza ca Blizzard a incalcat vehement legile Coreene referitoare la comertul electronic si contractele comerciale si a strans o serie de documente in urma inspectie, ca probe in cazul deschis. O multime de jucatori Coreeni au facut plangere, datorita problemelor de conexiune intalnite si in ziua de astazi la jocul Diablo 3. Blizzard le-a refuzat rambursarea banilor pe motiv ca prin contractul semnat nu le este permisa aceasta cerere, lucru ce incalca legile Coreene.

Mai mult, in urma acestor Plangeri Comisia pentru Comert analizeaza si posibilitatea de a trage la raspundere Blizzard pentru proasta pregatire si modul in care a rezolvat situatia pana acum, referitor la problemele de conexiune ce inca persista.

diablo 3

Cele mai citite

Error: No articles to display