ASUS a lansat O!Play BDS-500 si BDS-700, pentru redarea Blu-ray HD

ASUS a lansat O!Play BDS-500 si BDS-700, doua dispozitive complete pentru redarea Blu-ray/HD. Noile produse ofera o experienta audio si video HD usor de controlat, avand capacitatea sa redea cea mai larga gama de formate media din clasa sa. Conectivitatea online nativa prin fir si Wi-Fi permite rularea materialelor multimedia de pe Internet. ASUS a inclus o serie de avantaje precum HDMI dual, interfata prietenoasa cu utilizatorul, telecomanda prin smartphone si contacte placate cu aur.

Ambele modele beneficiaza de tehnologia de procesare video Qdeo, pentru a reduce dispersia imaginii, fara a afecta claritatea. Culoare si contrastul sunt imbunatatite si optimizate pentru o imagine realista. Suportul complet pentru ISO Blu-ray si discuri ISO Blu-ray 3D (incluzand meniurile) este insotit de functia de scalare a DVD-urilor la rezolutie HD.

Asus-BDS-700

Convertorul stereo digital-analog (DAC) din dotarea lui BDS-700 are un raport semnal-zgomot de 115dB, fiind singurul dispozitiv din clasa sa cu asemenea performante in ce priveste claritatea si fidelitatea. Standardele Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio sunt oferite fara pierderi, in proportie de 100%, pe o iesire cu 7.1 canale, ceea ce este perfect pentru vizionarea filmelor si ascultarea muzicii preferate. Calitatea este mentinuta pe intreaga durata de viata a produsului prin utilizarea contactelor aurite care nu imbatranesc si nu oxideaza precum componentele acoperite cu metale ieftine.

Suport extins pentru majoritatea formatelor media

BDS-500 si BDS-700 mentin compatibilitatea totala cu 45 de standarde si formate populare, mai mult decat orice alt player Blu-ray concurent. Aceste formate includ standardele de sunet hi-fi FLAC, WAV si AIFF. Folosind NTFS, unitatile mai mari de 4GB pot fi accesate cu usurinta. Aditional, hard disk-urile externe de 2.5" pot fi atasate la BDS-500 si BDS-700 fara a fi necesar un adaptor de alimentare.

Daca BDS-500 este pregatit pentru retelele Wi-Fi, modelul BDS-700 vine cu un modul Wi-Fi integrat. Acest lucru permite dispozitivelor sa devina parte a retelei fara fir de acasa, detectand automat setarile pentru o instalare fara griji.

Legaturile dedicate catre YouTube, Picasa, Flickr, radio prin internet si serviciile de streaming video sau muzicale permit consumatorilor sa acceseze oricand continutul favorit. Certificarea DLNA simplifica si mai mult conexiunea, transmitand wireless continutul de la PC catre TV gratie standardului rapid 802.11n Wi-Fi. Atat BDS-500 cat si BDS-700 au functii complete pentru redarea fotografiilor, deruland amintirile placute in sufragerie.

Functii prietenoase cu utilizatorul

Pentru a asigura atat performanta HDMI 1.4 cat si un nivel fara precedent de flexibilitate, BDS-700 vine cu doua iesiri HDMI dedicate, un port HDMI 1.4 pentru imagine si sunet 3D/2D si o iesire HDMI 1.3 pentru partea audio. Conexiunea duala ofera modelului BDS-700 compatibilitate perfecta cu sistemele audio HDMI 1.3 fara sa compromita calitatea. In schimb, playerele media cu o singura iesire HDMI trebuie sa ruteze toate operatiunile prin TV.

Interfata intuitiva ofera acces facil la fiecare functie in timp ce doua porturi USB permit conectivitatea instantanee cu alte dispozitive. Telefoanele inteligente pot fi utilizate ca telecomanda fara a fi necesar un software aditional, oferindu-i utilizatorului o experienta comoda si familiara. Echipamentul poate fi amplasat in sufragerie alaturi de celelalte dispozitive Hi-Fi, dimensiunile standard permitandu-i stivuirea.

 

Specificatii:

Model

BDS-700

BDS-500

Citire discuri

Blu-ray 3D

V

V

BD Live/Bonus View

V

V

Suport formate

BD-ROM, BD-R/RE, AVCHD, DVD-Video SL/DL, DVD-R/-R DL/-RW, DVD+R/+R DL, Audio CD/CD-R/-RW

Video

Reducere zgomot imagine

V

V

De-interlacing

V

V

DVD Video Upscaling

V

V

Audio

Iesire separata Audio/Video HDMI

V

-

Iesire analog SNR

>115dB

>100dB

Iesire analog THD+N

<0.0025%

<0.006%

Retele

DLNA (ver 1.5 DMP)

V

V

Suport wireless Wifi 802.11n

Încorporat

Suport (*)

Servicii integrate

YouTube, Picasa, Flickr, Internet Radio

Rulare fisiere media

Extensii video

.avi, .asf, .divx, .flv, .mkv, .mov, .mp4, .m4v, .mpg, .mpeg, .ts
.mts, .m2ts, .rmvb, .vob+ifo, .wmv, BD-ISO, DVD-ISO

Extensii audio

.aac, .aiff, .flac, .mp3, .mka, .m4a, .wav, .wma, .ogg

Extensii imagini

.jpg, .jpeg, .png, .bmp, .tif, .tiff, .gif

Subtitrari

.pgs, .smi, .ssa, .srt, .sub+.idx

Interfata

Telecomanda cu iluminare

V

V

Control prin smartphone

V

V

Altele

Dimensiuni (WxHxD)

430*50*252 mm

Greutate

3kg

Intrare

AC 100-240V 50/60Hz

Consum (Operare/Asteptare)

28W/0.5W

27W/0.5W

Cele mai citite