Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Acer Liquid e

Datorita faptului ca este high-definition, acest smartphone nu va dezamagi utilizatorii cu asteptari ridicate, mai ales atunci cand reda fisiere video HD, sau atunci cand vine vorba de experienta oferita de web browsing.

Acer Liquid e este echipat cu ultima versiune a sistemului de operare Android, 2.1, cunoscuta si sub numele de Éclair. Plecand de la capacitatile de procesare si cele grafice ale procesorului Qualcomm Snapdragon si continuand cu ecranul high-definition, smartphone-ul Acer Liquid e este ideal pentru vizualizare de continut multimedia, web browsing si accesarea retelelor sociale. Liquid e este un telefon potrivit atat pentru utilizatorii experimentati, cat si pentru cei care abia intra in lumea smartphone-urilor.

Multumita touch-screen-ului de 3,5 inch, Acer Liquid e ofera o experienta deosebita atunci cand te uiti la filme sau fotografii si propune o multitudine de aplicatii noi pentru Android Smart Handhelds – jocuri, aplicatii profesionale si applet-uri web – care vor imbogati considerabil experienta utilizatorilor.

Procesorul Qualcomm Snapdragon face ca smartphone-ul Acer Liquid e sa acceseze imediat pagini web, sa redea cursiv muzica si clipurile online si sa anunte pe loc primitrea unui e-mail. Capacitatile crescute de procesare si viteza ridicata de navigare pe Internet (HSPA) a procesorului Snapdragon completeaza experienta Android: lipsa timpilor morti, incarcarea aproape instantanee a paginilor web si descarcarea la viteze mari a continutului digital.

 

Acer Liquid e

Cele mai citite

Error: No articles to display