Acer Liquid e

Datorita faptului ca este high-definition, acest smartphone nu va dezamagi utilizatorii cu asteptari ridicate, mai ales atunci cand reda fisiere video HD, sau atunci cand vine vorba de experienta oferita de web browsing.

Acer Liquid e este echipat cu ultima versiune a sistemului de operare Android, 2.1, cunoscuta si sub numele de Éclair. Plecand de la capacitatile de procesare si cele grafice ale procesorului Qualcomm Snapdragon si continuand cu ecranul high-definition, smartphone-ul Acer Liquid e este ideal pentru vizualizare de continut multimedia, web browsing si accesarea retelelor sociale. Liquid e este un telefon potrivit atat pentru utilizatorii experimentati, cat si pentru cei care abia intra in lumea smartphone-urilor.

Multumita touch-screen-ului de 3,5 inch, Acer Liquid e ofera o experienta deosebita atunci cand te uiti la filme sau fotografii si propune o multitudine de aplicatii noi pentru Android Smart Handhelds – jocuri, aplicatii profesionale si applet-uri web – care vor imbogati considerabil experienta utilizatorilor.

Procesorul Qualcomm Snapdragon face ca smartphone-ul Acer Liquid e sa acceseze imediat pagini web, sa redea cursiv muzica si clipurile online si sa anunte pe loc primitrea unui e-mail. Capacitatile crescute de procesare si viteza ridicata de navigare pe Internet (HSPA) a procesorului Snapdragon completeaza experienta Android: lipsa timpilor morti, incarcarea aproape instantanee a paginilor web si descarcarea la viteze mari a continutului digital.

 

Acer Liquid e

Cele mai citite