Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google Maps va dezvalui urmatoarea dimensiune

Apple va renunta la serviciul Google Maps folosit pana acum ca solutie de navigare GPS implicita pe dispozitivele cu iOS. Gigantul cautarilor ii face in ciuda si anunta caracteristicile noi.

Google intentioneaza sa dea o lovitura Apple anuntand cele mai recente dezvoltari ale software-ului Google Maps inainde de WWDC, unde Apple va lansa propria aplicatie.

Compania a trimis presei o invitatie la un evenimant de pe 6 iunie, unde va discuta despre "cea mai noua dimensiune" Google Maps, care ar putea include un serviciu de navigare 3D propriu.

Conform invitatiei, Google va prezenta caracteristici care "vor ajuta oamenii sa ajunga acolo unde isi doresc - atat fizic cat si virtual."

Google Maps ICS

Vestea vine la doar cateva zile dupa ce Apple a anuntat intrega lume ca va prezenta cele mai recente inovatii software la WWDC in San Francisco, pe 11 iunie.

Se asteapta ca Apple sa lanseze o solutie de navigare GPS revolutionara. Au luat sfarsit anii de speculatii si asocierea cu Google Maps ca furnizor implicit pentru dispozitive iOS ca iPhone si iPad.

Cele mai citite

Error: No articles to display