Iti dau reducere 1% la PC Garage

ROCCAT lanseaza Savu, un nou mouse hibrid pentru gameri

ROC-Savu Launch PressPic

ROCCAT a anuntat pe 15 Mai lansarea noului lor mouse hibrid pentru gaming numit Savu. Mouseul a fost proiectat pentru a obtine echilibrul ideal intre performanta si adaptabilitatea caracteristicilor, oferind per total un pachet robust, de dimensiuni medii.

Savu este dotat cu un senzor optic de inalta fidelitate, la 4000 DPI, butoane configurabile multumita tehnologiei Easy-Shift[+]™, si un sistem de iluminare avansata a mouseului, cu 16.8 milioane de culori.

In mod inedit, mouseul Savu este aosciat cu un sistem de trofee, achievementuri si statistici, numit R.A.D. (ROCCAT Achievements Display), modelat dupa sisteme similare din jocurile online.

R.A.D. este o aplicatie care masoara statisticile de utilizare ale mouseului in gaming, precum numarul de clicuri, distanta miscata, pasii de miscare a rotitei de scroll, etc. Softul, inclus in driver, compileaza datele de la utilizator in statistici care sunt analizate, si atunci cand acesta ajunge la unele praguri ofera trofee, care pot fi ulterior postate pe retele sociale precum Facebook.

ROC Savu 1

Savu este gandit pentru gamerii care necesita mousi de dimensiuni medii, si este prevazut cu pernite ergonomice pentru odihnirea degetului mare, si cu o suprafata moale la atingere.

Senzorul sau optic este capabil sa fie setat la rezolutii de 400, 800, 1600 si 4000 DPI, acest fapt plasandu-l la varful gamei mousilor pentru gameri. Senzorul R3 contracareaza lagul si interpolarea in timpul utilizarii, si asigura o inalta precizie a miscarilor, chiar si pentru cele mai rapide dintre ele.

Tehnologia Easy-Shift[+]™ cu care este echipat Savu permite utilizatorului sa aloce doua functii separate fiecarui buton de mouse, precum si rotitei de scroll, permitand astfel accesarea rapida a 12 comenzi folosind 7 butoane, si evitand astfel aglomerarea suprafetei mouseului. Inclusa in tehnologia Easy-Shift[+]™ este si functia numita Easy-Aim, care reduce automat numarul de DPI atunci cand sunt folosite armele cu luneta, crescand astfel precizia pe distante mici.

Butoanele principale lui Savu folosesc tehnologie de inalta acuratete si durabilitate, marca Omron, care pastreaza in timp consistenta comportamentului butoanelor.

Savu mai este dotat si cu iluminare dorsala, atmosferica, a carei culoare poate fi alesa dintr-un interval de 16.8 milioane de nuante. Culorile pot inclusiv sa fie ciclate in timp sau sa pulseze odata cu miscarile mouseului.

Pretul recomandat al lui Savu este de 59.99 Euro.

ROC Savu 2

Cele mai citite

Error: No articles to display