Iti dau reducere 1% la PC Garage

Primele Trailere de la E3

E3 a inceput. Asta inseamna ca o multime de trailere au inceput sa trambiteze viitoare jocuri iar fiecare developer sau publisher se lauda cu noile tehnologii folosite, stiluri grafice din ce in ce mai rafinate, gameplay adictiv sau storyline integrat in joc. Am zis ca ar fi o idee buna sa vedem ce vor developerii sa arunce inspre noi, si sa prezentam cele mai bune trailere de pana acum.

 

Halo 4

Halo 4, va fi lansat undeva in jurul lunii Noiembrie anul acesta, exclusiv pe Xbox360. Acesta este un primul titlu intr-o noua trilogie numita "Reclaimer Trilogy". Fata de seria precedenta care a fost produsa de catre developerul Bungie, Halo 4 s-a aflat in productie sub tutela celor de la 343 Industries. Jocul continua la ceva timp dupa Halo 3, si macheaza reintoarcerea lui Master Chief ca protagonist.

 

Gears of War: Judgment

Gears of War: Judgment este cel de-al patrulea joc din serie. Anuntat pe data de 31 Mai 2012, primul trailer a fost prezentat la E3 pe 4 Iunie. Din nefericire nu avem prea multe detalii, in afara de trailerul de mai jos.

{youtube}d_sAdUKcIoQ{/youtube}

 

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist este cel de-al saptelea joc in seria Splinter Cell. Primele detalii au fost lansate anul acesta la E3 2012, si printe functionalitatile prezentate de Microsoft se numara integrarea Kinect-ului in gameplay. Sam Fisher este noul comandant al "Fourth Echelon", lucrand in lupta sa opreasca un complot terorist cunoscut sub numele de Blacklist. Nu prea mai avem alte detalii sa discutam despre, odata ce nu exista nici macar zece secunde de gameplay.

{youtube}RUfqn96epPc{/youtube}

 

Farcry 3

Probabil unul dintre cele mai asteptate jocuri ale anului Farcry 3 va fi lansat undeva in Septembrie 2012. Deja stim destul de multe despre acest joc. Acesta va fi un sandbox, plasat intr-un mediu de jungla precum primul Farcry, dar cu un protagonist si un storyline nou. In demo, jocul prezenta un nou sistem pentru stealth, posibilitatea de a creste in level folosind experienta sau posibilitatea de a asasina inamicii.

Jucatorii vor intra pielea unui protagonist numit Jason Brody, un turist care a fost esuat pe un lant de insule tropicale aflate in conflict local de cativa ani. De aici, Jason va trebui sa faca fata la o intreaga gama de persoane instabile psihic, care il haituie pe tot parcursul jocului. Developerii au mentionat ca tonul jocului va fi unul bazat pe realism si intensitate, intr-o incercare sa invoce o stare de pericol constant si brutalitate viscerala constanta in jucator.

{youtube}F2R3E1nXaR0{/youtube}

 

Assassins Creed 3

Assassins Creed 3 va fi lansat undeva in Octombrie 2012 pe PC, PS3, Xbox360 si WiiU. Ubisoft a descris titlul ca cel mai ambitios proiect al lor de pana acum, cu aproape mai mult de dublu efort din partea developerului. Ubisoft a mentionat ca ei intentioneaza sa il faca pe Assassins Creed III sa arate ca un joc din urmatoarea generatie pe platformele curente.

Jocul se aseama in multe aspecte cu Red Dead Redemption lansat de Rockstar Entertainment, inclusiv vanatoarea de animale salbatice sau un mediu gigantic valabil pentru explorare. Plasat in America Coloniala, razboiul dintre Asasini si templieri implica revolutia Americana. Prin ochii lui Desmond Miles, jucatorii vor cunoaste noul protagonist, un barbat tanar jumatate englez, jumatate cherokee, care este prins intr-un razboi impotriva englezilor. Pe parcursul jocului, Kenway va intalni o multime de personaje istorice inclusiv George Washington, Benjamin Franklin sau Thomas Jefferson. Nu stiu exact cat de interesanta va fi aceasta poveste americano-centrica, dar ma astept ca cel putin din punctul de vedere al gameplay-ului sa existe imbunatatiri considerabile fata de titlurile precedente.

{youtube}CJUOYn4p4jo{/youtube}

 

Watch Dogs

Watch Dogs este un joc care va fi lansat candva in viitor de catre Ubisoft. Nu avem nici un fel de trailer inca, dar ceea ce este interesant, e ca teaserul vorbeste despre viitorul foarte apropiat nu posibil, dar probabil. Ai putea spune ca Watch Dogs va fi jocul din viitor in care vei juca realitatea din acel viitor.

{youtube}ik-yjsFYiSo{/youtube}

 

Dead Space 3

Inca nu avem nici un detaliu despre Dead Space 3, si dupa ce s-a intamplat cu Visceral Games, ma asteptam sa nu mai aud nimic despre Dead Space. Dar aparent Electronic Arts nu au renuntat la IP, iar in cadrul E3 de anul acesta au dezvaluit un teaser pentru Dead Space 3.

 

{youtube}CuQBF0iXc-o{/youtube}

 

E3 2012

 

Cele mai citite