Iti dau reducere 1% la PC Garage

Dead Trigger pentru NVIDIA Tegra 3 va atrage cu siguranta atentia jucatorilor de consola

Continuand succesul jocului Shadowgun THD, studioul Madfinger Games lanseaza un nou first-person shooter. Dead Trigger pentru NVIDIA Tegra 3 va atrage cu siguranta atentia jucatorilor de consola.

Ca orice poveste clasica cu zombie si cea din Dead Trigger porneste de la o infectie bizara care transforma oamenii in zombalai. Sarcina ta e simpla: inarmat pana in dinti, trebuie sa elimini hoardele de strigoi iesiti la o plimbarica.

Schema de control a jocului este intuitiva, fiind foarte usoara pentru cei care sunt familiarizati cu tabletele: pe ecranul tactil apar butoane cu ajutorul carora te poti deplasa, trage si reincarca arma. Cei mai pretentiosi pot conecta un controller la dispozitivul lor Tegra 3, transformandu-l intr-o adevarata consola de gaming. Mai mult, cu ajutorul unui cablu HDMI te poti conecta si la televizor, savurand vanatoarea de zombie direct pe ecran.

Dead Trigger va inlatura orice ramasita de dubiu despre faptul ca dispozitivele Tegra 3 sterg linia de delimitare dintre jocurile captivante de pe PC si gamingul mobil.

Jocul arata spectaculos, exploatand complet posibilitatile oferite de Tegra 3, singurul procesor mobil quad-core 4-PLUS-1 din lume. Tegra 3 aduce niste elemente in plus, care nu sunt disponibile pe versiunea standard a jocului: ragdoll physics, ceata volumetrica, specular lighting, si efecte de redare imbunatatite ale fluidelor si apei.

Ragdoll physics, o alternativa spectaculoasa a metodei clasice de animare, permite o simulare in timp real a fizicii din cadrul diferitelor secvente, precum eliminarea zombalailor. Ceata volumetrica si tehnologia dynamic specular lighting adauga realism si consistenta scenelor schimband conditiile de iluminare in timp real. Efectele de redare imbunatatite ale fluidelor si apei aduc varietate nivelurilor si confera veridicitate grafica.

Dead Trigger reprezinta urmatoarea generatie a jocurilor Android care beneficiaza cu adevarat de procesorul Tegra 3 processor. Jocul va fi in curand disponibil pe TegraZone.

 

Dead-Trigger-Tegra3

Cele mai citite

Error: No articles to display