ZyXEL GS-105S si GS-108S

ZyXEL a lansat gama de switch-uri media High-performance Gigabit Ethernet pentru utilizatorii individuali - GS-105S si GS-108S. Cu ajutorul designului special QoS (Quality of Service), utilizatorii sunt in masura sa stabileasca prioritatile de transfer, in functie de preferintele personale, pentru a asigura o calitatea excelenta a streaming-ului pentru aplicatii de banda larga, cum ar fi continutul video sau jocurile online.

Zyxel-GS-108s

Utilizatorii pot conecta cu usurinta la echipamentele ZyXEL GS-105S si GS-108S pana la opt dispozitive multimedia simultan, cum ar fi media playere, console de jocuri si televizoare inteligente, in timp ce tehnologia Gigabit Ethernet asigura atingerea unor viteze mari de transfer, de 10 ori mai mari decat standardul 100Mbps Ethernet, pentru streaming de cea mai buna calitate. Designul exclusiv QoS pune de dispozitia utilizatorilor porturi cu nivele diferite de prioritate pentru stabilirea usoara a prioritatilor la aplicatii de retea selectate.

Zyxel-GS-108s-porturi

„Noile echipamente de switching vin in intampinarea necesitatilor actuale ale utilizatorilor si companiilor din segmentul SOHO cu tehnologii de ultima generatie in prioritizarea eficienta a traficului de internet, in special streaming si continut multimedia, fiind produsele pe care piata si utilizatorii le-au cerut'', a spus Octavian Oancea, Country Manager, ZyXEL Romania.

Zyxel-GS-105s

Seria GS-105S/GS-108S este proiectata pentru a fi usor de instalat si nu necesita nici o operatie de configurare prealabila. Pastrand caracteristicile de imagine ZyXEL, echipamentul beneficiaza de un nou design al carcasei, pe negru, care sugereaza stabilitate si fiabilitate, in timp ce panoul frontal dispune de elemente curbe similare fluxului de date intr-o retea. Noul design se afla in armonie atat cu decorurile locuintelor moderne, cat si cu alte echipamente electronice.

Zyxel-GS-105s-porturi

Pentru un mediu mai curat, cu eficienta energetica optima, seria GS-105S/GS-108S este conforma cu standardele IEEE 802.3az EEE (Energy Efficient Ethernet), pentru un consum de energie scazut in timpul perioadelor de activitate redusa. Mai mult, consumul de energie poate fi ajustat automat in functie de numarul de dispozitive active conectate in retea si de lungimea cablului Ethernet; mai putine echipamente active sau o lungime mai scurta a cablului Ethernet pot conduce la un consum redus de energie.

In timp ce seria GS-105S/GS-108S ofera utilizatorilor performante ridicate la directionarea traficului pentru cea mai buna calitate de streaming multimedia, noile modele GS-105B v2/GS-108B v2 ofera cababilitati similare de switching pentru utilizatorii SOHO (Small Office Home Office) care au nevoie de performante ridicate de retea pentru aplicatii de banda larga, cum ar fi VoIP.

 

 

Cele mai citite