ASUS a prezentat la Computex 2012 noua gama de produse Transformer

In contextul unui mediu cloud omniprezent, ASUS urmareste sa ofere constant solutii inovative in sfera dispozitivelor si a serviciilor cloud. Fara a impune limitari, noile produse Transformer raspund cerintelor de ecrane cu dimensiuni variate, interfete intuitive si performante fara compromis.

ASUS provoaca piata tabletelor cu cea mai noua iteratie a conceptului Transformer, prezentand ASUS Tablet 810 (Windows 8) cu diagonala de 11.6’‘ si ASUS Tablet 600 (Windows RT) de 10.1’‘. Ambele tablete sunt concepute sa furnizeze cea mai buna experienta de lucru in mediul Windows. Mai mult, gama Transformer impinge mai departe limitele tehnologice prin ASUS Transformer Book si ASUS Transformer AiO. Alaturi de tabletele cu sistem Windows, acestea ofera functii inovative pentru era cloud.

ASUS Tablet 810 (Windows 8)

ASUS Tablet 810 (Windows 8) beneficiaza de urmatoare generatie de procesoare Intel Atom, 2GB memorie RAM si 64GB memorie eMMC pentru stocare. Experienta oferita de Windows 8 o recomanda atat uzului personal, cat si celui profesional. Caracteristica cheie a noului 810 este dock-ul mobil ce transforma instant tableta intr-un ultraportabil compact, completat de o tastatura QWERTY, pad, doua porturi USB si o baterie secundara pentru o autonomie extinsa.

Asus Tablet 810

Ecranul de 11.6’‘, cu rezolutia 1366 x 768 utilizeaza tehnologia Super IPS+ pentru a oferi o claritate vizuala superioara, atat in interior, cat si afara. Suprafata tactila, ce accepta 10 atingeri, este completata de un creion electronic Wacom pentru o experienta de scris cat mai naturala. In ciuda dimensiunilor compacte si a profilului gros de 8.7mm, ASUS Tablet 810 reda un sunet de calitate, gratie tehnologiei SonicMaster, utilizata pe notebook-urile ASUS premiate si recunoscute international pe acest considerent. Fotografiile de inalta rezolutie pot fi captate cu ajutorul camerei de 8MP cu autofocus si blit LED, ce se alatura camerei frontale de 2 megapixeli pentru comunicatii video. Dispozitivul incorporeaza un senzor NFC ce ii permite sincronizarea cu alte echipamente compatibile.

ASUS Tablet 600 (Windows RT)

ASUS Tablet 600 (Windows RT) dispune de procesorul quad-core NVIDIA Tegra 3 si un procesor grafic cu 12 nuclee pentru performante exceptionale alaturi de 2GB memorie RAM si 32GB memorie eMMC pentru stocarea datelor utilizatorului. Utilizatorii cu iubesc divertismentul digital vor descoperi in modelul 600 un partener perfect. ASUS Tablet 600 are acelasi design inovativ ca 810 si este livrat cu propriul dock ce ofera o tastatura QWERTY, pad, port USB si o baterie secundara.

Asus Tablet 600

Aplicatiile Windows 8, jocurile si filmele se vor vedea incredibil de bine pe ecranul Super IPS+ cu diagonala de 10.1’‘ si rezolutia de 1366 x 768 in timp ce tehnologia ASUS SonicMaster asigura redarea sunet fidel. Modelul 600 dispune de acelasi camere video ca si 810, fiind un performer multimedia. Tableta incorporeaza un senzor NFC ce ofera posibilitatea de a se sincroniza cu alte echipamente compatibile.

ASUS Transformer Book - primul ultrabook convertibil

ASUS Transformer Book este primul ultrabook convertibil din lume ce permite utilizatorilor sa treaca instant de la ultrabook la tableta prin simpla detasare a ecranului. Acesta este destinat utilizatorilor ce prefera portabilitatea unei tablete multi-touch pentru divertisment, dar vor totusi sa aiba acces la un ultrabook traditional, bazat pe Windows si axat pe productivitate.

Transformer Book beneficiaza de cele mai recente procesoare* Intel® Core™ i7 cu grafica dedicata, alaturi de stocarea SSD si HDD, 4GB memorie RAM DDR3 dual channel si USB 3.0.

Asus Transformer Book

Noul model dispune de asemenea, de tehnologia ASUS SonicMaster dezvoltata de echipa ASUS Golden Ear pentru a furniza prin difuzoarele integrate un sunet cu claritate de cristal si bass evidentiat. Transformer Book integreaza doua camere – una frontala HD si una principala de 5MP, devenind un instrument foto si de comunicare video. Noul portabil ultra-usor este disponibil cu ecrane multi-touch Full HD IPS de 11.6’‘, 13’‘ sau 14’‘. Acesta poate fi detasat de tastatura QWERTY pentru a avea o tableta portabila ce ofera cei mai bun din ambele medii mobile.

ASUS Transformer AiO - o combinatie intre desktop si tableta

Partial tableta, partial All-in-One PC, Transformer AiO este un dispozitiv inovativ care poate comuta intre cele doua moduri de lucru, fiind caracterizat de doua sisteme de operare ce ofera utilizatorilor posibilitatea sa aleaga intre Windows si Android in functie de situatie. Proiectat sa lucreze cu Windows 8, Transformer AiO dispune de ecran LED tactil cu diagonala de 18.4’‘, ce accepta 10 atingeri. Design-ul compact si versatil permite ajustarea inaltimii si a inclinarii. Transformer AiO incorporeaza tehnologia audio ASUS SonicMaster.

Asus Transformer AiO

Ecranul poate fi inlaturat cu usurinta din baza sa pentru a deveni un display wireless al PC-ului AiO, extinzand raza de lucru si permitand utilizatorilor sa-si continue lucrul oriunde in casa. Acelasi display wireless poate fi convertit intr-o tableta de 18.4’‘ pentru acasa prin apasarea unui buton. Aditional, utilizatorii pot accesa datele instant cu ajutorul sistemului de operare Android, fara a porni calculatorul.

Cele mai citite