SAPPHIRE HD 7950 editie FleX - folositi 3 monitoare DVI

SAPPHIRE Technology a lansat placa grafica SAPPHIRE HD 7950 editie FleX. Majoritatea placilor grafice bazate pe tehnologia AMD necesita ca al treilea monitor din ansamblu sa fie un monitor Display Port sau conectat la un adaptor DisplayPort. Familia SAPPHIRE FleX poate sustine trei monitoare DVI in modul Eyefinity si poate oferi o suprafata de lucru SLS corespunzatoare, fara a fi nevoie de adaptoare. Primele doua monitoare sunt conectate la doua porturi DVI, iar al treilea la un cablu (furnizat de producator) HDMI la DVI, fara a necesita echipament suplimentar.

SAPPHIRE HD 7950 FleX este la ora actuala cea mai performanta placa grafica dotata cu aceasta caracteristica, ce ofera gamerilor posibilitatea de a utiliza monitoare DVI accesibile, pentru o imagine pe trei ecrane. Pot fi adaugate mai multe monitoare pe ansamblu, dar conectate printr-un DisplayPort. Cu viteze de 860MHz pentru GPU si 1250MHz (5Gb/sec efectivi) pentru memorie, acest model este mai rapid fata de editia standard HD 7950.

Sapphire-hd-7950-Flex

Pentru entuziastii care cauta maximizarea performantelor, o noua versiune a uneltei de overclocking TriXX se poate descarca gratuit de pe website-ul SAPPHIRE. TriXX permite tuning-ul voltajului GPU precum si al frecventelor GPU si memoriei, in timp ce temperatura este afisata constant. Controlul de viteza al ventilatorului este manual, precum si profilele fan create de catre utilizator si abilitatea de a salva pana la patru setari de performanta diferite.

Seria HD 7000 este a treia generatie a solutiilor compatibile DirectX 11 de la divizia grafica AMD. SAPPHIRE HD 7950 este pregatita pentru DirectX 11.1 si noul sistem de operare Windows 8, cat si pentru oferirea tuturor functiilor ale actualului DirectX 11, precum DirectCompute11 si comunicatii multi threaded cu CPU. Comunicarea cu PC-ul gazda este optimizata prin implementarea celei mai recente interfete PCI-Express Gen3.0, iar multiple placi pot fi utilizate pentru a imbunatati performanta in modul CrossFireX, folosind o placa de baza corespunzatoare.

Cele mai citite