Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

SAP a incheiat parteneriate cu Adobe, Appcelerator si Sencha

SAP a incheiat de curand parteneriate cu companiile Adobe, Appcelerator si Sencha, lidere pe segmentul de dezvoltare de aplicatii mobile. In urma parteneriatelor, compania SAP va putea sa integreze platforma SAP Mobile cu platformele de mobilitate ale celor trei companii, fapt care va permite comunitatilor de dezvoltatori sa realizeze mult mai eficient si cu costuri reduse aplicatii mobile pe platforma SAP.

‘‘Segmentul de mobilitate se dezvolta extrem de rapid, in special pe partea de dezvoltare de aplicatii. In prezent, a devenit critic pentru companiile private, specializate in realizarea de solutii mobile, sa sprijine comunitatile de dezvoltatori software si astfel sa contribuie la imbunatatirea intregului domeniu. Acest lucru va permite utilizatorilor de aplicatii sa beneficieze de o flexibilitate mai mare, care sa se potriveasca mult mai bine cu propria strategie de mobilitate’‘, a apreciat Stephen Drake, vice presedinte in cadrul companiei de consultanta IDC.

Prin colaborarea cu Adobe, Appcelerator si Sencha, SAP va permite milioanelor de dezvoltatori prezenti pe platformele de mobilitate ale companiilor partenere sa realizeze aplicatii mobile de business pe baza mai multor tehnologii disponibile la alegere si sa beneficieze de toate avantajele platformei SAP Mobile.

SAP-logo

‘‘Fiind lider pe zona de aplicatii mobile de business, SAP cauta constant noi modalitati pentru livrarea de solutii catre clientii si partenerii nostri, contribuind astfel la evolutia acestui segment de piata. Impreuna cu Adobe, Appcelerator si Sancha, furnizori de top pe segmentul de dezvoltare de aplicatii mobile, vom permite accesul unei mari comunitati de dezvoltatori software, care vor pot putea dezvolta propriile aplicatii pe platforma noastra’‘, a declarat Sanjay Poonen, presedintele diviziei de Global Solutions din cadrul SAP AG.

 

Adobe: PhoneGap

PhoneGap este cel mai cunoscut mediu de rulare pentru aplicatii mobile hibride, care permite dezvoltatorilor software sa realizeze aplicatii mobile prin intermediul tehnologiilor Web, precum HTML5. Aplicatiile realizate cu ajutorul PhoneGap au acces la functiile API native ale dispozitivelor mobile si pot fi distribuite prin intermediul majoritatii magazinelor online pentru astfel de aplicatii.

‘‘SAP si Adobe s-au bucurat intotdeauna de un parteneriat de lunga durata. Prin intermediul PhoneGap, incurajam dezvoltatorii software sa realizeze aplicatii mobile care combina functionalitatile native ale dispozitivelor si tehnologiile Web. Acum, integrarea platformei de mobilitate SAP cu PhoneGap va da posibilitatea dezvoltarii de aplicatii mobile de business de ultima generatie, fapt care va extinde adresabilitatea platformei noastre si catre companiile private’‘, a declarat Danny Winokur, vicepresedinte si director general al diviziei Interactive Development in cadrul Adobe.

 

Appcelerator: Platforma de dezvoltare Titanium

Platforma Titanium permite dezvoltarea, testarea si livrarea rapida de aplicatii mobile, desktop si Web. Platforma permite interconectarea cu sistemele SAP, precum si cu alte 220 surse de date. SDK-ul Titanium permite SAP livrarea de aplicatii mobile native, hibride si Web, acestea putand fi dezvoltate pe baza unui singur cod de baza JavaScript.

‘‘Suntem incantati sa putem furniza clientilor SAP aplicatii mobile utile pentru companiile private. Cei peste 300.000 de dezvoltatori software existenti pe platforma Appcelerator vor putea in curand sa integreze date din sistemele SAP in diferite aplicatii mobile, utilizand un singur cadru integrat precum Titanium’‘, a declarat Jeff Haynie, CEO Appcelerator.

 

Sencha: Touch

Sencha Touch este o platforma HTML5 de inalta performanta, destinata dezvoltarii de aplicatii mobile, fiind singura platforma care permite dezvoltatorilor software sa realizeze intr-un timp foarte scurt aplicatii care pot rula pe majoritatea sistemelor de operare, precum iOS, Android, BlackBerry sau Kindle Fire. De asemenea, platforma Sencha include si capabilitati integrate care usureaza realizarea de aplicatii mobile pentru orice solutii de business.

‘‘Sencha Touch este mediul ideal pentru dezvoltatorii software care doresc sa beneficieze de avantajele unei platforme specializate pentru realizarea de aplicatii mobile de business, precum cea a SAP. Avand la dispozitie sisteme integrate care permit rularea aplicatiilor pe sistemele de operare iOS si Android, precum si o serie bogata de diagrame interactive HTML5, dezvoltatorii software care utilizeaza Sencha Touch si SAP pot realiza rapid aplicatii de business care pot fi monetizate mult mai rapid’‘, a apreciat Michael Mullany, CEO Sencha.

‘‘Pentru a crea aplicatii mobile inovatoare, fiecare companie trebuie sa utilizeze atat propriile capacitati, cat si sa apeleze la milioanele de membri ai comunitatii de dezvoltatori de aplicatii mobile. Strategia SAP pe zona de mobilitate prespune extinderea accesului pe platforma proprie SAP Mobile astfel incat aceasta sa poata fi utilizata de cat mai multi dezvoltatori pentru a putea creste gradul de inovare a solutiilor noastre’‘, a incheiat Sanjay Poonen, reprezentantul SAP.  

Cele mai citite

Error: No articles to display