Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Sony anunta doua noi jocuri, Sports Champions 2 si DanceStar Party Hits

Sony anunta doua noi jocuri, Sports Champions 2 si DanceStar Party Hits, ambele exclusive pentru PlayStation 3, urmand a fi disponibile in decursul acestui an. Cele doua jocuri imbogatesc gama de jocuri PlayStationMove, punand in valoare toate functiile controller-ului.

Sports Champions 2, continuarea unuia dintre cele mai vandute jocuri pentru PlayStation Move, propune noi sporturi de incercat in sufragerie. Indiferent daca alegi sa joci cu unul sau doua motion controller-e, vei avea ocazia de a-ti infrunta prietenii intr-o varietate de noi competitii sportive, precum box, golf, bowling, schi sau tenis. Pe langa acestea vei avea ocazia sa tragi si cu arcul sub forma unui nou mod de joc imbunatatit. Sport Champions 2 ofera o experienta distractiva pentru intreaga familie.

Sports-Champions-2

Noul Party Mode iti permite tie si prietenilor tai sa va angajati intr-o varietate de turnee traditionale sau multi-sport. Profilele individuale permit nu doar crearea unor personaje unice, dar ofera informatii detaliate si asupra performantelor fiecarui jucator, asigurand pentru toti o experienta sportiva personalizata. Tot ce ti-a placut la prima parte a Sports Champions va fi inclus si de data acesasta; Cup play (campanie single-player), Free Play, Challenges (evenimente de tip arcade), clasamentele online si suportul Facebook isi vor face din nou aparitia. In plus, suportul pentru stereoscopic 3D si functiile asociate cu PlayStationNetwork transforma Sports Champions 2 in cel mai ravnit joc de familie al anului 2012.

Cel de-al doilea titlu, DanceStar Party Hits, dezvoltat de echipa popularului joc SingStar, continua mostenirea DanceStar Party cu 40 de melodii noi. Astfel, ai sansa de a-ti exersa miscarile alaturi de idolii tai si de a le perfectiona primind feedback video in timp real. Pregateste-te sa cuceresti ringul de dans pe o noua lista de melodii care includ nu doar muzica, dar si videoclipul in varianta originala, care apartin unor artisti de renume internationala precum Nicki Minaj (Super Bass), The Beach Boys (Fun, Fun, Fun), The Wanted (Glad you came) si multi altii. In total poti alege dintre 160 de piese cu o coregrafie personalizata in prealabil, pregatite sa tina ritmul cu tine!

DanceStar Party Hits iti permite, de asemenea, sa intri in rolul coregrafului si sa te transformi intr-un adevarat star al dansului, prin crearea propriilor miscari folosind pe deplin precizia oferita de PlayStation Move. Odata perfectionate miscarile, provoaca-ti prietenii sa iti depaseasca scorul. Odata ce petrecerea a luat sfarsit, poti alege sa te mentii in forma! Foloseste optiunea calculatorului de calorii integrata in joc, care inregistreaza progresul saptamanal ca parte a regimului tau de exercitii, in confortul sufrageriei tale. Oricine se poate alatura petrecerii si poate alege o melodie pe care sa o interpreteze, DanceStar Party Hits oferindu-ti o experienta sociala fara precedent datorita posibilitatii de a folosi camera PlayStationEye, castile Bluetooth si microfonul SingStar.

dancestar party hits

Transforma-ti sufrageria in cel mai spectaculos spatiu de divertisment: folosind PlayStation Move poti deveni vedeta petrecerii sau sportivul mereu pregatit sa inscrie. Aduna familia si incearca o experienta fara precedent, in care mama si tatal se lupta pentru suprematia ringului de dans, iar fratele si sora se bucura de partiile de schi.

 

Melodiile disponibile in DanceStar Party Hits:

Cheryl Cole

Fight For This Love

Dev Feat. The Cataracs

Bass Down Low

DJ Fresh

Gold Dust

Jessie J

Who's Laughing Now

Lady Gaga

The Edge Of Glory

Nicki Minaj

Super Bass

Reel 2 Real

I Like To Move It

The Beach Boys

Fun Fun Fun

The Pussycat Dolls

Buttons

The Wanted

Glad You Came

Cele mai citite

Error: No articles to display