Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Microsoft a anuntat disponibilitatea Windows Upgrade Offer

Microsoft a anuntat disponibilitatea Windows Upgrade Offer pentru consumatorii care achizitioneaza un nou PC cu Windows 7. Windows Upgrade Offer ofera consumatorilor, care achizitioneaza un PC eligibil cu Windows 7, optiunea de a achizitiona un upgrade Windows 8 Pro la pretul de 14,99 EUR pe durata promotiei. Utilizatorii pot intra astfel in posesia upgrade-ului la Windows 8 in momentul in care sistemul de operare ajunge la momentul disponibilitatatii generale. Windows Upgrade Offer este doar una din numeroasele oferte pentru consumatori ce pregatesc terenul pentru disponibilitatea generala a Windows 8.

Oferta este valabila in 131 de tari, printre care si Romania si este disponibila consumatorilor care achizitioneaza un PC cu Windows 7 preinstalat (versiuni eligibile: Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional sau Ultimate, cu Certificat OEM de Autenticitate valid). PC-urile cu Windows 7 trebuie sa fie achizitionate pe durata promotiei, intre 2 iunie 2012 si 31 ianuarie 2013, iar upgrade-ul trebuie valorificat pana la expirarea ofertei in februarie 2013. Consumatorii care se inregistreaza pentru Windows Upgrade Offer vor putea descarca Windows 8 in momentul disponibilitatii generale. Upgrade-ul poate fi instalat pe orice PC cu Windows compatibil, iar utilizatorii beneficiaza de suport Microsoft timp de 90 de zile.

 

windows8

Cele mai citite

Error: No articles to display