Nike si TomTom anunta un nou ceas

Nike si TomTom anunta un nou ceas Nike + Sportwach - un dispozitiv entry-level tinut la incheietura mainii care urmareste activitatea ta si o transforma in unitati de masura virtuale numite Nike Fuel.

Nike+ si TomTom au anuntat Sportwach, un ceas de mana ce inregistreaza alergarile pentru alergatori amatori care utilizeaza sistemul Nike pentru a recompensa utilizatorii cu puncte speciale, in functie de cat de activi sunt - asemanador cu banda de Nike+ Fuel.

NikeSportwatch

"Gama noastra extinsa de produse va fi foarte utila pentru cei care adauga alergarea in regimul de exercitii. Noua unitate de masura NikeFuel aduce motivare in plus, permitand oamenilor sa impartaseasca si sa compare performantele lor cu prietenii." spune Corinne Vigreux, director TomTom.

Disponibil in mai multe nunate, inclusiv negru si albastru, Nike+ Sportwach inregistreaza miscarile alergatoruluu si le transforma in unitati de masura virtuale numite NikeFuel.

Utilizatorii pot apoi sa compare rezultatele lor cu cele ale altor sportivi. A fost prezentat ca un produs de pornire pentru cei care au inceput de curand sa alerge. Cu toate astea, dispozitivul inregistreaza activitatea pentru o varietate mare de sporturi.

Cele mai citite