Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Google Maps restructurat cu tehnologie noua

Directorii Google au dezvaluit caracteristici si tehnologii noi pentru Google Maps, inclusiv imbunatatiri 3D, tehnologie pentru vedere panoramica la nivel de strada si abilitatea de a fi accesat offline de telefoane Android.

Anuntul vine inainte de conferinta Apple de saptamana viitoare - cand se asteapta ca firma sa lanseze un serviciu rival.

Google Maps ICS

Dupa ce au trimis o flota intreaga de avioane sa realizeze fotografii de detaliu. Google Maps ofera acum imagini urbane detaliate 3D incredibile, care pot fi rotite si marite pana la nivel de strada.

"Pana la sfarsitul anului ne propunem sa avem acoperire 3D pentru zonele metropolitane cu o populatie totala de 300 de milioane de oameni" spune Brian McClendon, vicepresedintele departamentului de inginerie de la Google Maps. "Am lucrat la tehnologia de cartografiere cea mai mare parte din viata mea. Am facut progrese, mai rapide decat mi-as fi imaginat. Si ne asteptama ca inovatia sa accelereze in urmatorii ani. Chiar daca nu vom crea niciodata harta perfecta... vom fi mai aproape decat suntem azi."

Modificarile vor fi disponibile pe dispozitivele Android si iOS in cateva saptamani, iar pe desktop anul acesta, mai tarziu.

Cele mai citite

Error: No articles to display