Iti dau reducere 1% la PC Garage

Nintendo pregateste Wii fit U pentru lansare anul acesta

Wii Fit a fost un „joc" lansat de Nintendo pentru Wii. Asa zisul joc a fost unul dintre cele mai vandute titluri dintotdeauna de pe console cu mai bine de 22.61 de milioane de copii vandute din Mai 2010 pana acum.

Evident Nintendo s-a gandit sa capitalizeze cat se poate dupa succesul coplesitor avut de Wii Fit, asa ca odata cu lansarea lui Wii U, ne putem astepta la Wii Fit U (We fit You). Noul joc va fi un pic mai diferit fiindca incearca sa integreze controllerul masiv de Wii U in rutina si contorul de fitness specific. Aparatul de marimea unui pedometru va inregistra toate activitatile tale zilnice si le va descarca in consola mai tarziu. Wii Fit U totdeauna va primi data de la sesiunile trecute, asa ca vei sti totdeauna progresul tau. 

Conferinta de la Nintendo de anul acesta a mai subliniat cateva din mini-joculete Wii Fit U. Unul dintre cele mai interesate era un slalom in care trebuia sa stai pe tableta Wii Fit balance board si sa tii controllerul de la Wii U in maini in timp ce incerci sa ajungi la sfarsitul cursei. Sunt sigur ca nu-s targetul celor de la Nintendo, dar odata ce Wii Fit a fost in topul celor mai vandute jocuri de pe console, este clar ca sunt destui fani care de abia asteapta noua iterare. Bundle-ul de activitati va fi lansat undeva in cel de-al patrulea trimestru al anului acesta. Inca nu avem o data concreta, dar simt ca ar trebui sa intreb, este Wii U ceva ce merita asteptat?

WiiU WiiFitU 0 logo E3

Cele mai citite