Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Activision ar putea fi vandut?

Haideti sa discutam un pic despre corporatii si economie. Doar putin, fiindca este relevant si poate avea consecinte foarte mari asupra starii in care se afla jocurile. Vom incepe cu Vivendi SA, un conglomerat multinational care opereaza in domeniul media si al comunicatiilor. Compania este implicata in muzica, film, televiziune si evident... jocuri.

Ramura de jocuri a companiei este reprezentata de nimeni altcineva decat Activision, unul dintre cei mai mari si demonizati publisheri de pe piata. Dar s-ar putea sa nu mai detina pozitia asta pentru mult timp, pentru ca daca ne luam dupa Bloomberg, directorii executivi ai Vivendi se vor intalni luna asta pentru a decide daca vor pastra actiunile majoritare in companie care insumeaza aproximativ 64% din total, sau daca le vor pune la bursa financiara.


Vivendi si Activision s-au imprietenit in 2007 pentru aproape 18.9 miliarde de dolari combinand publisher-ul cu propriile lor companii, printre care se afla si Blizzard cu World of Warcraft. Dar multe chestii s-au schimbat de atunci, iar anul acesta pe undeva prin 22 Iunie vom vedea daca Activision are motive de ingrijorare. De la raportul economic lansat astazi, actiunile Vivendi au crescut cu 3.7% pe bursa pariziana.


Totusi, asta nu inseamna ca Activision va fi cumparat. Daca ascultam analistii economici, compania este incredibil de mare, iar asa zisa vanzare a companiei nu va insemna decat punerea in miscare a mai multor actiuni pe piata. Activision valoreaza prea mult pentru a fi cumparata de cineva in acest moment, iar pericolul in care se afla este unul foarte mic. In plus, pentru moment nici macar nu stim stim daca asta raportul este doar un zvon sau nu.

 Activision

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite

Error: No articles to display