Noul Freecom Mobile Drive Mg, dotat cu interfata Thunderbolt

Freecom a anuntat noul Mobile Drive Mg, dotat cu interfata Thunderbolt. Cu o inaltime de numai 15mm si cu o carcasa de magneziu finisata, unitatea multi-premiata Mobile Drive Mg a atras intotdeauna utilizatorii Apple. Acum, cu suport pentru interfata Thunderbolt si o capacitate de 1TB, dispune de cerintele tehnice pentru a egala aspectul exceptional.

Noua interfata Thunderbolt a unitatii de hard disc Mobile Drive mg ofera un transfer rapid de date dispozitivelor MacBook Air, MacBook Pro, iMac si mini Mac, cu viteze de 20 ori mai mari fata de solutiile traditionale USB 2.0. Aceste viteze de transfer rapide, impreuna cu capacitatea de 1TB, reprezinta solutia ideala pentru utilizatorii Mac, care doresc capacitate mare de stocare si nu pot astepta un timp indelungat pentru a descarca fisiere, imagini, filme sau muzica.

Noul Mobile Drive Mg este cel mai mic hard disc echipat cu Thunderbolt de pe piata, si prin acesta se continua traditia Freecom de a dezvolta dispozitive inovatoare, exceptionale din punct de vedere estetic si functional. Cu o inaltime de numai cativa milimetri, Mobile Drive Mg este portabil si foarte usor, iar carcasa de magneziu este rezistenta, reciclabila si prezinta aceeasi culoare ca un MacBook. Aceste caracteristici au fost motivul pentru care Mobile Drive Mg a fost desemnat 'Best of the Best' la gala red dot Awards 2012.

Freecom-Mobile-Drive-Mg

"Unitatea noastra de hard disc, dotata cu interfata Thunderbolt, este la fel de puternica pe cat este de frumoasa, si ofera transfer de date ultra rapid si capacitate mare de stocare, cu toate caracteristicile de design la care te-ai astepta din partea companiei Freecom," a spus Dick C. Hoogerdijk, presedintele si CEO-ul Freecom. "Performantele unitatii de disc Mobile Drive Mg, design-ul ultra subtire si finisajul din magneziu au adus multi admiratori, acesta fiind accesoriul perfect pentru Apple MacBook."

In afara de interfata Thunderbolt, discul mai prezinta interfata standard USB 3.0, ce ofera rate de transfer de aproximativ 130 MB/s. Pentru mai multa flexibilitate, este compatibil si cu interfata USB 2.0. Formatat, discul va functiona imediat cu orice Mac.

Unitatile de hard disc Freecom Mobile Mg sunt disponibile prin intermediul Apple Premium Resellers, Apple Stores si prin website-ul Freecom. Noul Freecom Mobile Drive Mg Thunderbolt & USB va fi disponibil din luna iulie. Toate produsele Mobie Driv Mg beneficiaza de o garantie de doi ani si suport tehnic nelimitat.

 

 

Cele mai citite