Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Brother lanseaza o noua interfata pentru solutii bazate pe server - Brother Solutions Interface (BSI)

Brother lanseaza o noua interfata pentru solutii bazate pe server - Brother Solutions Interface (BSI) -, care va permite dezvoltatorilor terti sa construiasca solutii customizate pentru, sau integrate cu, dispozitive Brother. Astfel, se pot crea meniuri si ecrane customizate, care sa fie utilizate cu diverse solutii, aducandu-se noi posibilitati la dispozitia dezvoltatorilor. Cele mai multe functii ale echipamentelor, care includ imprimarea, copierea, functii de fax si scanare, precum si imprimare/scanare directa pe USB, pot fi activate sau dezactivate prin intermediul acestor solutii.

BSI utilizeaza tehnologii pentru servicii, stocand si ruland toate solutiile dintr-un server pe masini individuale Brother, ceea ce asigura economii substantiale de timp si costuri – ca de exemplu, nevoia de a reactualiza dispozitivele individuale cand se upgradeaza un sistem.

Doua exemple de noi functionalitati ce pot fi adaugate folosind BSI sunt "pull printing" si "form printing".

"Pull printing" trimite sarcina de tiparire, dar unitatea de printing nu incepe procesul de printing pana cand utilizatorul nu formuleaza o cerere direct catre un anumit echipament. Acest lucru inseamna ca: utilizatorul poate decide ce imprimanta sa aleaga pentru a-si ridica printul, documentele confidentiale nu mai sunt lasate nesupravegheate in imprimanta si nu se printeaza documente in mod inutil.

“Form printing” permite utilizatorilor sa solicite documente specifice, utilizate frecvent, direct catre imprimanta – cu ajutorul unui ecran customizat.

De asemenea, interfata permite crearea unui flux de lucru si integrarea in sistemul mai amplu de management al documentelor. De exemplu, intr-un spital, o data ce este scanat formularul unui pacient, se printeaza o bratara speciala, se reactualizeaza informatiile din arhiva spitalului si se arhiveaza formularul respectiv.

BSI este un sistem garantat pentru viitor, care ofera asigurarea ca toate produsele noi vor functiona cu solutiile existente, eliminand astfel nevoia de a achita costuri ulterioare de dezvoltare, pentru a se achizitiona noi echipamente.

“BSI permite dezvoltatorilor terti sa construiasca solutii personalizate pentru dispozitive Brother si sa isi integreze software-ul existent in produsele noastre. Sistemul permite administrarea unui parc de echipamente dintr-un server central si pune caracteristici noi la dispozitia produselor Brother. Ca suport, noi am creat un website dedicat, pe care dezvoltatorii pot sa isi exprime interesul fata de BSI”, a declarat Chris Marshall, Senior Manager of Printing & Solutions al Brother International Europe.

“Aceasta este o piata noua pentru Brother, iar noi ii vom sustine pe dezvoltatori, pentru a beneficia cat mai mult de integrarea dispozitivelor, pentru clientii lor. BSI ofera oportunitati infinite pentru a imbunatati operatiunile si pentru a reduce costurile, riscurile si irosirea resurselor. Speram ca astfel ii vom inspira pe dezvoltatori sa construiasca sisteme excelente, care sa schimbe cu adevarat ceva”, a completat Marshall.

 

Brother-logo

Cele mai citite

Error: No articles to display