Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatia Auto.ro este disponibila si pe Android

Aplicatia Auto.ro, specializata pe serviciile din domeniul auto, necesara oricarui sofer, este disponibila acum si pentru versiunea de Android. Aplicatia dezvoltata de Auto.ro este prima din Romania care ofera soferilor localizarea pe harta a celor mai apropiate servicii auto de locul in care se afla. Detine o baza de date de 15.000 adrese, este gratuita si faciliteaza accesul soferilor romani la o gama vasta de servicii auto de care ar putea avea nevoie oriunde in Romania.

Aplicatia faciliteaza accesul la principalele servicii din domeniul auto: benzinarii, vulcanizari, spalatorii, service-uri, asistenta rutiera, parcari si alte puncte de interes importante. Aplicatia Auto.ro cuprinde acum si constatari accidente si promotii la diverse servicii auto. Este usor de utilizat, calculeaza rapid ruta si distanta catre cel mai apropiat furnizor de servicii auto, ofera date de contact, toate acestea cu un consum redus de date pentru conectarea la internet.

Utilizatorii au posibilitatea de a sugera noi puncte de interes si pot apela direct din aplicatie firma care ofera serviciul auto de care au nevoie. Este singura aplicatie care permite adaugarea anunturilor auto direct de pe telefonul mobil.

“Am dezvoltat aplicatia Auto.ro pentru a veni in sprijinul conducatorilor auto. Este singura aplicatie de acest gen din Romania, disponibila atat in versiunea pentru Android cat si versiunea pentru iPhone. Oricine se poate regasi in situatia de a avea nevoie de o benzinarie, vulcanizare, asistenta rutiera sau orice alt serviciu din domeniul auto. Aplicatia Auto.ro ti le indica pe cele din apropierea ta, problema fiind ca si rezolvata”, a declarat Bogdan Axinia, General Manager Auto.ro.

Aplicatia Auto.ro poate fi descarcata gratuit:

Versiunea pentru Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.netbridge.autoro

Versiunea pentru iPhone: http://itunes.apple.com/gb/app/auto.ro/id430804021?mt=8 

 

auto.ro-android

Cele mai citite

Error: No articles to display