Apar doua noi module de control al ventilatoarelor de la BitFenix

Recon si Hydra Pro sunt numele care poate ca incearca prea tare sa fie dinamice si agresive ale ultimelor doua module de Fan Control de la BitFenix.

Dintre cele doua, Recon este deosebit prin faptul ca este conectat la Internet, oferind posibilitatea controlului de la distanta. Aceasta unitate de fan control cu cinci canale include drivere pentru windows, prin intermediul carora Recon poate fi controlata prin smartphone-uri, tablete sau laptopuri. De notat este ca interfata pentru dispozitive mobile este browser-based, ceea ce inseamna ca este practic compatibila cu orice aparat sau sistem de operare, inclusiv iOS, Android sau Windows. Cele doua microprocesoare ale lui Recon obtin informatii in timp real de la placa de baza, si le afiseaza pe ecranul touch-screen.

bitfenix recon

Hydra Pro se remarca prin capacitatea de a oferi 30W per iesire si de a controla separat LED-urile ventilatoarelor Spectre™ and Spectre Pro™ de la acelasi producator. Atat ventilatoarele cat si ledurile sunt controlate printr-o interfata compusa dintr-un buton si 5 slidere discrete, compatibile din punctul de vedere al designului si al spatiului vertical mic ocupat, cu un numar mare de carcase, inclusiv din cele cu usa.

bitfenix hydra pro

Atat Recon si Hydra Pro sunt deja disponibile, si se pot gasi la preturile recomandate de 34.90 Euro si 40 Euro respectiv.

 

Cele mai citite