Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Just Add Water pregatesc un reboot pentru Abe's Odysee

Just Add Water este un developer indie care pana acum a lucrat la renasterea seriei Abe's Odysee. Dar mai nou, Lorne Lanning, creatorul seriei originale a anuntat ca aceasta renastere HD a seriei de fapt o sa fie si un reboot pentru serie.

Asta nu inseamna ca vom vedea jocuri noi, ci mai degraba ca, mult iubita serie, isi va gasi locul in epoca moderna a jocurilor, cu teme actuale si grafica avansata. Mai bine zis, platformerul 2d o sa fie refacut intr-un engine 3D cu animatii si texturi moderne.

Aceasta veste nu e singura din partea celor de la Just Add Water. Acestia au dezvalui ca in curand Stranger's Wrath HD va fi pregatit pentru lansare pe Playstation Network. Lanning a mentionat ca o versiune pentru Xbox Live Arcade este pregatita, dar dintr-un motiv necunoscut noua, Microsoft i-a amanat incontinuu.

In prezent, Just Add Water are in jur de sase proiecte Oddworld in derulare. Acum, daca Abe's Odysee HD se vinde bine, vom avea mai multe jocuri din aceasta serie fantastica.

Abe's Odysee

Cele mai citite

Error: No articles to display