Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Nu vom putea folosi Real Money Auction House in Diablo 3, fara un Authenticator

  • Published in Stiri RPG

Nu stiu cum sunt alti oameni atunci cand vine vorba de securitate, dar de obicei atunci cand am facut un cont folosesc numarul maxim de caractere. Stiu ca nu prea este o protectie adevarata, dar macar ma simt mai in siguranta.

Asa ca atunci cand aud de o masura de securitate extra fac tot ceea ce pot ca sa o activez. De exemplu pentru jocurile Blizzard am un autentificator cumparat de vreo trei ani, pe cand jucam World of Warcraft. Asa ca nu am fost deloc surprins deloc cand Blizzard a anuntat ca fara Authenticator, nu vei putea sa vezi ce are de oferit Real Money Auction House.

Infamul Authenticator este la vanzare pe site-ul oficial Blizzard, la pretul de 9.99 de Euro, ceea ce mi se pare un pic cam ciudat pentru ca acelasi Authenticator este 6.50 $ pe site-ul american. Oricum, infamul authenticator promite sa tina hackerii la distanta. Iar daca nu avem bani, Blizzard ofera o aplicatie gratuita pentru smartphone-uri (Android si Iphone), care ia locul brelocului de 10 euro.

 

Diablo3Review

Cele mai citite

Error: No articles to display