HTC One S si HTC Desire C vin la Orange

Incepand cu luna iunie, Orange aduce noi smartphone-uri HTC in oferta, la preturi speciale, HTC One S si HTC Desire C. Smartphone-ul HTC One S poate fi achizitionat la preturi incepand cu 69 euro. Oferta este valabila impreuna cu un abonament Pantera 21 si optiunea My Smartphone 15, care include internet nelimitat si download la viteze de pana la 7,2 Mbps pentru primul GB.

HTC One S dispune de un design extrem de atragator sii ecran foarte plat de 4,3 inchi. Telefonul are o camera de 8 MP care capteaza fotografii clare, chiar si in conditii slabe de iluminare, in culori vii si placute. In plus, cu tehnologia Beats Audio™, utilizatorii beneficiaza de un sunet autentic, de inalta claritate.

HTC Desire C este un telefon compact cu ecran HVGA de 3,5 inchi ce asigura o navigare rapida pe internet. HTC Desire C are integrata interfata HTC Sense 4.0 si sistemul de operare Android 4.0, si ofera acces la aplicatii, jocuri, muzica si filme prin intermediul Google Play. Smartphone-ul este disponibil la preturi incepand cu 9 euro, oferta valabila cu abonamentul Pantera 21 si My Smartphone 15.

In plus, din luna iunie HTC One X este disponibil la un tarif incepand cu 169 de euro, pret valabil cu un abonament nou Pantera 21 pe 2 ani si cu optiunea My Smartphone 15.

 

Orange-logo

Cele mai citite