Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Electronic Arts au anuntat lansarea unui nou expansion Sims 3

Haideti sa vorbim un pic despre Sims, doar un pic ca nu prea avem ce zice. Aparent Maxis si Electronic Arts au anuntat ca se pregatesc sa mai lanseze un addon pentru Sims 3, un al... 7-lea expansion in serie. Sims3: Supernatural va introduce vampiri, varcolaci, zane si inca vreo cateva aditii care cu siguranta vor multumi fanii seriei.

Jucatorii vor putea sa creeze varcolaci, zane, vrajitoare si chiar vampiri, inca de la inceputul jocului, fiind capabili sa modifice caracteristicile fiecaruia. Atunci cand joaca cu un sim supranatural, jucatorii vor putea sa descopere noi abilitati, trasaturi si interactiuni cu lumea inconjuratoare. Vampirii sau zanele nu vor imbatrani, vrajitoarele vor avea magia in sange, iar varcolacii se vor putea transforma oricand doresc.

Conform celor de la EA, pentru cei care vor sa testeze aceste noi aditii, un nou oras numit Moonlight Falls, va fi pus la dispozitie. In timpul petrecut aici ei vor putea descoperi obiecte magice, vor avea posibilitatea sa construiasca camere secrete si sa foloseasca o oglinda special pentru magie. In acelasi timp, jocul va mai debloca doua noi profesii, una in care simul va putea ghici viitorul, iar alta in care acesta invata alchimia.

In cele din urma, cei care vor face pre-comanda la Sims 3 Supernatural vor primi o versiune speciala de Plants vs. Zombies, care va contine un content pack exclusiv Plants vs Zombies.

ts3 supernatural announce zombie

Cele mai citite

Error: No articles to display