Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

MIT transforma telefonul Android intr-un super calculator

Desigur, putini au fost cei care au spus despre telefonul mobil Nexus One de la Google ca este "un super telefon", dar brusc, aceasta porecla a luat un cu totul alt sens. O echipa de oameni talentati de la MIT s-au pus pe treaba pentru a concepe o noua aplicatie Android care sa rezolve probleme complexe de calcul pentru a transforma telefonul Android intr-un super computer.

Scopul este ca cerectatorii si oamenii de stiinta sa se indrepte catre sistemul de operare Google. Aplicatia este, de asemenea, creata pentru "ca inginerii sa poata realiza calcule complexe in domeniu si pentru sisteme de control ale automobilelor si sisteme robotizate mai bune".

Bineinteles, modelele sunt gazduite pe telefon si au nevoie de un super computer pentru a fi realizate, dar formulele sunt integrate, iar aplicatia poate calcula aproximari in cateva secunde spre deosebire de cateva ore. Cea mai buna parte, rbAPPmit este disponibila pentru descarcare in link-ul de mai jos, dar veti astepta probabil pentru un ghid de utilizare la suprafata inainte de a va scufunda cu capul inainte.

 

Download rbAPPmit

alt

Cele mai citite

Error: No articles to display