Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Star Wars: The Old Republic ar putea deveni Free to Play

Competitia este mare pe piata jocurilor MMO, si Star Wars: The Old Republic resimte acest lucru. Dupa ce numarul abonatilor au scazut destul de mult in ultimul timp, studiourile Bioware Austin a concediat destui angajati cat sa-i faca sa se gandeasca daca modelul free to play este mai adecvat pentru jocul mai sus mentionat.

Emmanuel Lusinchi, lead designer-ul SWTOR, a mentionat ca Bioware analizeaza alte metode de abonare pentru joc, iar schimbarea modelului de plata intr-unul complet gratuit nu este exclusa.

In ciuda concedierilor, studiourile din Austin inca detin recordul drept cea mai mare echipa de dezvoltare din industrie, insa din pacate, cineva de mai sus a gandit prost jocul, cum abia acum prin introducerea patch-ului 1.3, dupa luni bune de la lansare, se adauga unele trasaturi, precum schimbari de balans la clase, unealta pentru gasirea echipelor pentru instante sau suport pentru transfer de pe un server pe altul, ce trebuiau sa fie introduse de la bun inceput, pentru a evita astfel de neplaceri.

star wars the old republic

Cele mai citite

Error: No articles to display