Aplicatia de fotbal pentru Smart TV – THE Football App

Samsung anunta parteneriatul cu motain, creatorul celei mai complete aplicatii de fotbal pentru Smart TV – THE Football App. Aplicatia ofera acoperire pentru peste 40 de ligi de fotbal si evenimente globale, fiind disponibilila in 5 limbi. THE Football App este actualizata constant pentru a le oferi fanilor stiri de ultima ora, comentarii si statistici live, precum si repere video, asigurand o experienta cu adevarat captivanta.

"Ne bucuram sa includem THE Football App de la motain pe Smart TV-urile Samsung. Deoarece tot mai multi utilizatori interactioneaza cu Smart TV-urile, este esential sa le oferim servicii de cea mai buna calitate. Prin intermediul THE Football App fanii vor fi mereu la curent cu ultimele evenimente," a declarat Dan Saunders, directorul Content Services in cadrul Samsung Electronics Europe.

THE Football App are o interfata intuitiva - utilizatorii pot naviga usor prin meniul aplicatiei, simtindu-se mai aproape de jocurile preferate. Asteptarile din ziua meciului, conferintele de presa, rapoartele dinaintea meciului si interviurile cu jucatorii, sunt toate incluse in acest serviciu.

"Suntem incantati sa aducem aceasta aplicatie, care a avut succes pe smartphone-uri, si pe platforma TV de top de la Samsung. Astfel, utilizatorii pot beneficia de o experienta premium a continutului, care promoveaza fotbalul prin intermediul acestui canal atractiv", a metionat Dr. Winfried Graf, managing director in cadrul motain.

THE Football App a fost lansata in 2009 sub brandul german iLiga. Utilizatorii au vizualizat echivalentul a 45 de ani de fotbal doar in februarie 2012, aplicatia inregistrand peste 6 milioane de descarcari. THE Football App este lansata special pentru programul de fotbal din vara aceasta, precum si pentru ligile si turneele europene. Aplicatia va fi disponibila pentru gamele de TV si audio-video din 2011 si 2012, in 5 limbi: engleza, franceza, germana, italiana si spaniola. In Romania, aplicatia este disponibila pe gama Samsung Smart TV din 2011, urmand ca in scurt timp sa fie lansata si pe televizoarele din 2012.

THE Football App este utilizata si in campania Samsung "Because It Matters" – adresata fanilor fotbalului care doresc sa-si impartaseasca pasiunea pentru acest joc si sa castige premii inedite. Prin intermediul acestei campanii, Samsung doreste sa asculte parerile fanilor despre fotbal si ceea ce inseamna acest sport pentru ei.

 

samsung-logo

Cele mai citite