Seria Samsung SF - Samsung SF310, SF410, SF510

Seria SF de notebook-uri Samsung ofera un aspect distinct si mobilitate completa utilizatorilor care pun accentul pe design. Seria SF va atrage privirile tuturor celor din jurul tau datorita exteriorului lucios si placut la atingere, de culoarea fildesului. Acestuia i se adauga elegantul interior negru mat si tastatura confortabila. Seria SF este disponibila cu trei marimi diferite ale ecranului (13.3” SF310, 14” SF410 si 15.6” SF 510) si are o carcasa durabila, construita pentru a fi la fel de usoara pe cat este de rezistenta la abraziune.

Dispunand de procesoare dual core Intel Core i3, i5, seria SF ofera performante incredibile si un randament eficient, mentinand utilizatorii activi atunci cand sunt in miscare. Seria SF este insotita de o solutie grafica hibrida, care foloseste doua placi video – una provine de la Intel si prelungeste viata bateriei, iar cealalta, de la nVIDIA, permite o remarcabila performanta multimedia.

Alaturi de randament si performanta, o viata lunga a bateriei este esentiala pentru mobilitate, astfel ca Samsung a inclus o baterie premium Litiu Polimer care ofera pana la 7.5 ore de viata bateriei (61Wh battery). Aditional, seria SF poate fi dotata cu optiunea Express Charging de la Samsung, care reduce timpul de incarcare si incarca bateria complet in doar 2 - 3 ore.

Tehnologia Fast Start, reprezentativa pentru Samsung, permite utilizatorilor sa utilizeze notePC-ul la doar cateva secunde de la pornire. Este, deci, eliminata obisnuita asteptare la fiecare pornire a laptopului. Butonul one-touch pentru wireless iti permite o conectare imediata la Internet, fara pasi complicati.

Pe langa pornirea rapida, seria SF te ajuta sa fii conectat la toate dispozitivele tale. Daca esti luat pe nepregatite si smartphone-ul, aparatul de fotografiat sau alte dispozitive electrice raman fara baterie in timpul unei calatorii, caracteristica USB Sleep & Charge de la Samsung iti permite sa iti incarci dispozitivul extern via conexiunea USB, fara sa deschizi notebook-ul tau.

 

Samsung SF

Cele mai citite