LG se lasa de fabricat tablete

LG lasa in urma taramul tabletelor si muta accentul pe smartphone-uri. Oare aceasta decizie este temporara sau se va intoarce cu un atac la iPad?

LG este cea mai recenta companie care s-a retras de pe piata tabletelor, o piata care este de mult timp dominata de Apple si de indestructibilul iPad.

lg-optimus-pad-610 w500

Compania, care a anunat tableta Optimus Pad la targul Mobile World congress din februarie anul trecut, nu a reusit sa aiba acelasi succes in zona tabletelor de care s-a bucurat in sectorul smartphone-urilor - LG este cel de-al patrulea producator de telefoane mobile din lume. Avand in vedere ca Microsoft pregateste tableta cu Windows 8, competitia era deja infioratoare anul acesta.

Daca decizia LG este una temporara sau permaneneta ramane sa aflam, oricum, un purtator de cuvant al comapniei a declarat ca firma se concentreaza pentru moment pe divizia de smartphone-uri.

"Am decis sa renuntam la dezvoltarea de tablete acum pentru a ne concentra pe smartphone-uri", a spus Ken Hong, director de comunicatii LG.

Cele mai citite