Evolio EvoTab Fun - tableta Travel & Fun

Cea mai noua tableta Evolio, numita EvoTab Fun, ofera posibilitati de distractie precum Video-on-Demand (Video la cerere) sau aplicatiile Evolio care iti aduc pe ecran ultimele stiri, informatii despre vreme sau ultimele aparitii editoriale in format eBook. Toate acestea sunt sustinute de noi funcţii multimedia precum transmitator FM, si interfata HDMI, si de procesorul grafic Quad Core.

Evolio isi imbogateste portofoliul de produse cu o noua tableta, a carei grosime masoara numai 9,5 mm, tableta fiind dotata cu noi functii multimedia, dar si cu receptor GPS, fapt care face posibila utilizarea acesteia pe post de sistem de navigatie. In pofida dimensiunilor reduse si a greutatii de numai 330 gr., care o fac cea mai plata si cea mai usoara tableta de 7" disponibila in Romania, autonomia acesteia este de 7 ore in regim continuu de functionare.

Evolio-Evotab-Fun

Noutatea adusa de Evotab Fun o reprezinta echiparea completa pentru utilizare in calatorii cu masina: suport parbriz, incarcator auto, receptor GPS si harti de navigatie, toate incluse in pachetul de baza.

"Dupa tableta Evotab2, cea mai bine vanduta tableta Android din Romania, lansam acum conceptul de tableta Travel & Fun. Fie ca vrei sa gasesti o anumita adresa sau un Punct de Interes, fie ca vrei sa te bucuri de ultimele MP3-uri sau filme descarcate pe tableta, beneficiind de sunet de inalta calitate trasnsmis pe un sistem audio FM, sau vrei sa accesezi Internetul, pentru toate acestea Evotab Fun iti sta la dispozitie. O tableta multimedia pentru acasa si calatorii.", a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Alte caracteristici: Memorie RAM 1GB, Flash 8GB, Procesor Alwiner A10 Cortex A8, 1 – 1,2 GHz, Camera Web 1,3 MP, conectivitate Wi-Fi si 3G prin modem extern.

Tableta va fi disponibila la vanzare in a doua jumatate a lunii iulie in toate retelele nationale de retail.

 

SPECIFICATIONS

CPU

Boxchip A10 1GHz + Mali GPU 400 MHz

Memorie

RAM: 1 GB DDR3

Stocare

8GB Flash + MicroSD (max 32GB)

Sistem  Operare

Android 4.0 Ice Cream Sandwich

Ecran

7", 800 x 480, capacitiv, multitouch

WebCam

1.3 Mpx

GPS

HighVision HV5820

FM

88 MHz - 108 MHz

Conectivitate

HDMI

 

Wi -Fi: 802.11 b/g/n

 

3G Ready: USB stick

 

Mini USB

 

Audio out: 3, 5 mm stereo audio jack

 

Micro SD

Baterie

Li-Ion 3, 7 V/ 3000 Ma

Formate Video

Full HD 1920 X 1080 MKV (h264), AVI, FLV, WMV, MP4

Formate Audio

MP3, WMA, APE, FLAC, ACC, OGG, AC3, WAV

Formate eBook

PDF (DRM), Epub (DRM), TXT, HTML, FB2

Formate Foto

Max. 8000 x 8000 JPG, BMP, GIF, PNG

Dimensiuni

195.5 x 120 x 9.5 mm

Cele mai citite