Marile schimbari in Diablo 3 patch 1.3.0

  • Published in Stiri RPG

 

Saptamana trecuta am discutat despre Diablo si schimbarile majore pe care Blizzard le pregatea la mai putin de o luna dupa lansare. Dar patch-urile de magnitudinea lui 1.0.3 nu vor slabi puterea jocului, ci mai degraba o vor stabili. Acum ca patch-ul este lansat, putem discuta in detaliu despre ce ne-au pregatit cei de la Blizzard.

In primul rand daca s-a intamplat sa intri si sa ramai pe serverele americane, vei avea o mica problema cu jocul fiindca pentru moment patch-ul este lansat doar in Americi, iar jucatorii europeni sau asiatici care au jucat pe serverele americane nu vor putea sa mai intre pe ele pana cand patch-ul nu va fi globalizat.

A... si sa nu uit, avem un Hardcore World First pentru Inferno Mode, confirmat de Blizzard. Deci in acest moment cineva a terminat toate nivelurile de dificultate ale jocului fara sa moara o singura data. Ceea ce este si mai impresionant este ca au reusit sa termine ultimul act in sase ore la dificultatea Inferno. Asa ca felicitari lui Kripparian si echipa sa.

Intorcandu-ne la patch-ul 1.0.3 avem destul de discutat fiindca aproape totul se va schimba.

 

General

Schimbarile generale aduse jocului nu sunt chiar masive: recompensele pentru rejucarea aceluiasi quest au fost reduse, iar inamicii nu vor mai putea fi atrasi din greseala pana in oras. Patch-ul mai introduce posibilitatea jucatorilor din America de Sud si America Centrala sa foloseasca Real Money Auction House in moneda lor nationala (pentru moment fiind adaugate monezile pentru Chile, Argentina si Brazilia). Desi vestea asta este complet localizata pentru state, chiar ma intreb ce se va intampla in Europa, oare vom putea folosi Real Money Auction House in lei?

Battle.net

Battle.net nu va suferi prea multe schimbari desi observ un trend legat de RealID. In primul rand avem cateva fix-uri:

• jocul nu se va mai bloca daca este folosit /who intr-un canal supra populat;
• butonul „Invite to Party" nu va mai fi blocat daca jucatorul va refuza invitatii, va cere un invite si apoi va refuza instant sau daca va iesi din party imediat;
• Character screen va afisa questul si actul corect;
• Daca RealID a fost dezactivat pentru un quest, incercarea sa te conectezi la un prieten prin REALID va oferi urmatorul mesaj "Battle.net is unable to add friends because you have Real ID disabled";

Si cateva schimbari:

• Prietenii vor fi sortati alfabetic dupa nume, intai dupa RealID si apoi in functie de BattleTag;
• Meniul de Quick Join va fi la randul sau va sorta jucatorii intai dupa RealID si apoi Battletag;
• Raportarea altui jucator folosind Report >Spam va da Mute pentru celalalt jucator pe toata durata sesiunii;
• In cele din urma, chat-ul si preferintele vor fi salvate atunci cand iesi din joc;

 

Diablo3Review

Prev
1/6 Next »

Cele mai citite