Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Sharkoon a eliberat mouse-ul DarkGlider

Sharkoon a eliberat soarecele: DarkGlider, muose-ul de gaming prezentat la Cebit, este disponibil acum pe piata. Sub design-ul ergonomic, de culoare negru mat, se ascunde ultima generatie de senzor laser ADNS-9500. Mouse-ul permite maxim 6000 dpi, 11.750 fps, accelerare maxima 30G,  timp de raspuns de 1ms si maxim 5mm distanta de ridicare de pe suprafata de alunecare.

DarkGlider beneficiaza de 5 picioare din ceramica, pentru a nu induce nici un fel de rezistenta la alunecare. Rezolutia poate fi configurata dupa dorinta si apare afisata pe ecranul LED al mouse-ului.

Sharkoon-DarkGlider

Pentru un control cat mai confortabil, 10 butoane va stau la dsipozitie, incluzand rotita cu scroll pe 2 axe si selectorul pentru DPI. Toate butoanele pot fi programate dupa plac, utilizand soft-ul inclus. Puteti salva 5 profile diferite, in memoria de 256KB, integrata. Alte multe setari va stau la dispozitie in soft-ul livrat impreuna cu echipamentul.

Greutatea lui Sharkoon DarkGlider este variabila, prin folosirea sistemului Weight Tuning. Patru greutati pot fi instalate in orificiile special amenajate. Veti primi 4 greutati de 3.1 si 3.7g odata cu mouse-ul. Greutatea maxima a mouse-ului este 150g.

Sharkoon-DarkGlider-greutati

Pentru a-i oferi durabilitate si rezistenta, Sharkoon a imbracat cablul de 180cm cu o tesatura, a aurit conectorul USB si a inclus un set de picioruse de ceramica si teflon. In plus este livrata si o husa pentru mouse.

Pretul de referinta al lui Sharkoon DarkGlider este de 39.99 Euro.

 

 

 

Cele mai citite

Error: No articles to display