Nintendo au anuntat lansarea platformei 3DS-XL

Pana astazi Nintendo era un pic in urma pe piata portabilelor datorita lui Playstation Vita produs de Sony (ceea ce este ciudat fiindca Playstation Vita nu a fost primit extraordinar de bine de catre public) dar mai ales datorita tabletelor care au devenit din ce in ce mai populare.

 

Nintendo s-au pus pe munca si au anuntat ca se vor pregati sa lanseze un nou 3DS. Acesta este pregatit sa apara pe 19 August in America pentru 200 de dolari. In Europa va aparea pe 28 Iulie, dar inca nu stim pretul de lansare.

 

Ce aduce acest nou 3DS? In primul rand noul 3DS va fi 46% mai mare decat versiunea trecuta, ambele ecrane vor fi si ele cu aproximativ 90% (4.8 inch ecranul superior si 4.18 inch ecranul inferior) mai mari, iar bateria va putea tine aproape 6.5 ore de joc incontinuu. Pentru noua platforma se vor putea folosi titlurile precedente din 3DS dar in paralel Nintendo au anuntat ca vor lansa jocuri noi. Pachetul va contine un card SD mai mare dar nu va contine incarcator, Nintendo a zis ca asa platforma va costa mai putin (ei au tinut sa mentioneze ca 3DS-XL va fi compatibil cu adaptorii pentru 3DS si DSi-XL)

 

3DSXL2

 

 

Cele mai citite