GOCLEVER TAB A971

Goclever Technology prezinta in mod oficial noua sa tableta dotata cu cel mai recent sistem de operare Android 4.0.3 - GOCLEVER TAB A971. GOCLEVER TAB A971 este o tableta profesionala echipata cu un ecran a capacitiv multi-touch 9.7-inch avand rezolutia 1024 x 768 si format 4:3, care face dispozitivul ideal pentru navigare pe internet si citire carti online.

Tehnologia IPS (In-Plane Switching) ofera tabletei Goclever TAB A971 un unghi impresionant de vizualizare de pana la 178 de grade, care fac tableta ideala atat pentru aplicatii statice cat si pentru cele dinamice.

Aditional, Goclever TAB A971 ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Tableta este echipata cu camera VGA, slot micro SD si port micro USB OTG, datorita caruia puteti conecta dispozitive externe precum mouse, tastatura, flash drive, modem 3g. Bateria are capacitate de 6000 mAh oferind o autonomie sporita. Dispozitivul suporta, de asemenea, formatele FAT si NTFS. Multumita puernicului accelerator 3D OpenGL Mali400 puteti rula multe jocuri cu usurinta.

GoClever-Tab-A971

Un avantaj important al acestui dispozitiv este reprezentat de capacitatile multimedia deosebite. Memoria flash integrata de 8GB va permite sa stocati cantitati mari de informatii, poze, clipuri video si jocuri. Dispozitivul poate reda clipurile in format full HD. Le puteti vedea pe ecranul tabletei sau conectand un dispozitiv extern prin portul mini HDMI. Puteti vizualiza si edita documente, seta adrese de email si citi publicatii in format PDF.

Dispozitivul suporta conectare wireless WiFi b/g/n. Procesorul puternic Cortex A8 1GHz face tableta ideala pentru a rula jocuri si a realiza apeluri video prin Skype. GOCLEVER TAB A971 ofera, de asemenea, acces la alicatiile Google Play, care ruleaza usor datorita memoriei RAM de 1GB.

Forma compacta si subtire a GOCLEVER TAB A971 va permite sa o luati oriunde cu dvs, design-ul modern al acesteia va atrage atentia in orice loc.

Cele mai citite