ASUS Transformer Pad Infinity - lansat in Romania

Noua generatie de tablete ASUS Transformer Pad a fost lansata in Romania in cursul zilei de luni, 25 iunie 2012. Cea mai performanta tableta a momentului, Transformer Pad Infinity a fost prezentata jurnalistilor invitati deasupra Bucurestiului, la un restaurant elegant din varful unei cladiri cu 15 etaje. Alaturi de TF700T, a fost prezentat si avangardistul Padfone, hibridul ce incorporeaza trei echipamente intr-unul singur: un telefon inteligent, o tableta cu stilou digital cu rol de headset si un notebook.

Asus-Padfone

Tableta TF700T are un ecran Super IPS+ de 10.1" cu o luminozitate exceptionala de 600nit si rezolutie FullHD 1920x1200, beneficiind de protectia sticlei Gorilla Glass2. Modelul dispune de un procesor NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 la 1.6GHz (sau 1.7GHz cand ruleaza aplicatia pe un singur nucleu), iar camera foto principala se evidentiaza prin senzorul de 8MP, diafragma de F2.2, lentilele cu 5 elemente, functia auto-focus si blitul LED.

Aflat mereu in fruntea tehnologiei, ASUS a dovedit prin seria Transformer Pad ca intelege perfect asteptarile utilizatorilor de dispozitivele mobile. Lansat in martie 2011, primul Eee Pad Transformer a demonstrat ingeniozitatea ASUS prin design-ul Mobile Dock.

Implementand filosofia "design thinking", echipa de proiectare a obtinut o tableta capabila sa ofere atat divertisment, cat si productivitate. Tabletele au evoluat si sunt acum oferite intr-o multitudine de variante, incluzand noul Transformer Pad si Transformer Pad Infinity. Pentru a sarbatori succesul acestei serii, ASUS a creat mai multe clipuri ce detaliaza povestea din culise. Acestea prezinta interviuri cu directori si designeri implicati in dezvoltarea tabletelor Transformer.

Chiar inainte de succesul modelelor Eee Pad Transformer si Eee Transformer Prime, se lucra deja la urmatoarele doua modele - Transformer Pad si Transformer Pad Infinity. Avand bazele si lectiile deja invatate de la primul Transformer, ASUS a hotarat sa-si conceapa noua oferta bazandu-se pe feedback-ul clientilor, pentru a atinge un segment mai larg de utilizatori.

ASUS Transformer Pad Infinity

Similar celorlalte tablete din familia Transformer Pad, Infinity beneficiaza de un dock mobil, fiind o adevarata inovatie 2 in 1. Toate caracteristicile ce au facut modelele Transformer Pad cele mai cautate tablete cu Android au fost perfectionate in noul Infinity, cea mai importanta schimbare fiind ecranul Full HD care reda filme si imagini cu claritate de cristal.

Inima modelului Transformer Pad Infinity este procesorul NVIDIA Tegra 3 T33 4-PLUS-1 quad-core care contine 12 nuclee grafice GeForce. Nucleul suplimentar este eficient din punct de vedere energetic si poate prelucra sarcini mai putin solicitante precum modul de asteptare activ, muzica, filme, fiind transparent sistemului de operare si aplicatiilor.

Asus-Transformer-Pad-Infinity

Ruland la 1.6GHz, procesorul tabletei Transformer Pad Infinity ofera o experienta Full HD incredibila in timp ce ecranul cu aspect 16:10, rezolutia nativa 1920 x 1200 si unghiul larg de 178 grade sunt caracteristici perfecte pentru vizonarea clipurilor FullHD, rularea celor mai recente jocuri HD si navigarea web. Tehnologia Super IPS+ integrata in ecran permite buna operare a tabletei atat in interior, cat si in spatiile deschise, luminoase. Camera frontala de 2MP si camera principala cu diafragma F/2.2 si lentile cu 5 elemente sunt integrate in carcasa ultra-subtire de numai 8.5mm. Exteriorul beneficiaza de un finisaj metalic pus in valoare de culorile gri ametist si auriu-sampanie.

Pentru a pune in lumina lansarea tabletei Infinity, a fost creat un clip ce detaliaza specificatiile tehnice, astfel incat consumatorii sa vada atentia acordata detaliilor in momentul crearii unui produs care este in acelasi timp puternic dar si la moda.

Din noua serie, prima tableta ce a intrat pe piata romaneasca este ASUS Transformer Pad TF300T, accesibila la un pret de aproximativ 1850 lei, inclusiv TVA. Modelul superior, ASUS Transformer Pad TF700T va ajunge in Romania saptamana aceasta, pretul situandu-se in jurul a 2799 lei, inclusiv TVA.

Cele mai citite